dilluns, de juny 12, 2006

Acte i nou grup pel 'sí' a Mataró | Jordi López

En campanya - XI
:
nom
:

Els socialistes de Mataró comencem la recta final amb un nou acte, aquesta vegada a la nostra seu del barri de Cerdanyola, plena a vessar, amb tres blocaires: els diputats Manuel Mas i Daniel Fernández i l'Alcalde Joan Antoni Baron. Ho fem amb l'únic objectiu de mobilitzar el vot indecís, de no confiar els electors que veuen com, enquesta rera enquesta, es va confirmant una allau de vots pel . A l'acte m'hi trobo amb veterans militants del barri que, com en els vells temps, són al peu del canó, de nou, "per fer el que el barri de Cerdanyola ha fet sempre: confiar amb els socialistes", com deia en Manel. També s'acosta gent que no he vist mai, i que demana paperetes, xapes del i tot el que calgui. S'està covant una gran victòria.
:
nom Fotos: QM
:
Més bones notícies des de Mataró. Un grup de ciutadans, compromès en diversos sectors, ha decidit donar el pas i constituir un grup mataroní de la plataforma Estatut Jo Sí. Són l'economista i blocaire Francesc Amat, que avui escriu un magnífic post sobre finançament, Joan Calleja, del món de les assegurances, el professor universitari Xavier Caravaca, Marc de San Pedro, gestor del coneixement, el crític d'art i blocaire Pere Pascual, "Pic", l'escriptor Manuel Patricio, el dirigent esportiu Pere Robert i Pere Vilaseca, mestre. Fan un acte a Mataró, dimecres dia 14 a les 19:30 h. a Can Palauet, en el que presentaran el manifest Mataró pel . I busquen adhesions.
:
Jordi López
:
Fa uns dies us parlava del nomenament de Jordi López Camps com a nou nou Director General d'Afers Religiosos de la Generalitat. Bé, doncs La Vanguardia d'ahir en publicava una entrevista, i un desglòs, en la que valorava positivament el document dels bisbes catalans sobre l'Estatut, donat que reconeix la llibertat de consciència dels cristians, actitud que confia s'estengui a la resta de l'episcopat espanyol. És que és un optimista. I potser té raó.
:

6 comentaris:

Anònim ha dit...

he estado en el acto de granollers y he visto a militantes socialistas tirando huevos al PP. Cuando digo que he visto a militantes socialistas, me refiero a miembros de las JSC de Granollers. me gustaría que condenases esos hechos. Pq mucho hablais de la libertad de expresión pero soys los únicos que rebentais actos. salud!!

Ramon Bassas ha dit...

Apreciado Ramón,
Si lo has visto, denúncialo. Yo, por mi parte, condeno estos hechos, vengan de dónde vengan. Pero te digo que el PSC nunca utiliza estos métodos. Más bien, a veces, es víctima de ellos.

Anònim ha dit...

1) La Razón diu que son 'jovenes nacionalistas' (es veu que coneixien la seva ideologia, potser perque tenen el poder d'atravessar la ment), així que potser seria interessant, a l'hora d'atribuir responsabilitats que no es fes amb tanta lleugeresa i que al menys els militants del PP es cordinessin a l'hora de fer campanya. (Si en un lloc dieu que son nacionalistes en un altre no podeu dir que eren de les JSC. D'això n'exclouriem en Acebes que podria dir alló de que 'es otra via de investigación' :) ).
2) Jo si que estic en contra de condemnar tot. Trobo molt bé el que va passar a Collblanc (no agresions físiques com tirar ous). Si algú vol manifestar-se contra el PP, on ho ha de fer? Devant de casa del Rajoy? Així es la democràcia. Si tenim la pell tant fina no ens dediquem a la política. La gent te dret a manifestar-se i això inclou manifestacions espontanies on se li diuen quatre fresques al polític. En Rajoy es lliure o no d'anar a un mercat, però la gent que va a comprar o les que tenen comerços també son lliures d'ajudar-li a fer la publicitat a costa seva o no.
Escridassades n'han aguantat en Jordi Pujol, en Felipe González i d'altres i no he vist pas al PP condemnar-les, ni al PSC i CiU dir bajenades com que havien estat organitzades per el PP, el PSC o que son nazis.
El summum del summum es que els seus mitjans saben la ideologia dels que escridassen, que es comuniquen per móbil, etc...

Ramon Bassas ha dit...

Xavier
Sí, primer titllen i després miren, si miren. M'agradaria conèixer la denúncia.
Jo sí que no estic per deixar anar els impulsos, els hem de guardar per diumenge. Primer, votant, i després, celebrant la lliçó democràtica que farà el país a tota aquesta patuleia del PP.

Anònim ha dit...

Ramon,

Estic totalment d'acord amb tu. L'única manera d'aturar els radicals d'una banda (el PP) i els de l'altre és anant a votar 'si' el proper diumenge.
Ells s'apropiaran de tots els vots del 'no'. Fixa't com cap mitjà diu que la gent que els va escridassar ahir, son gent que també defensa el no. I si hi ha poca participació, ens diran alló de que el tema de l'Estatut es un tema que no interessava. Doncs és mentida.
Jo me llegit l'Estatut de principi a final. Us recomando llegir les disposicions adicionals del final. La proposta de finançament, per posar només un exemple, es mentida que no sigui bona. Per dir-ho de manera coloquial, el finançament es 'brutal'. Els catalans ens mereixem aquest Estatut i de fer callar la boca (els princeps del pesolet, no entengueu que vull dir que no se us deixi parlar) amb els fets tots aquells que han estat maxacant Catalunya per als seus interessos partidistes.
Per Catalunya hem de guanyar i ha de ser per golejada.

Ramon Bassas ha dit...

Xavier
Així ho espero. Fins dimenge!