dilluns, de juny 12, 2006

Acte i nou grup pel 'sí' a Mataró | Jordi López

En campanya - XI
:
nom
:

Els socialistes de Mataró comencem la recta final amb un nou acte, aquesta vegada a la nostra seu del barri de Cerdanyola, plena a vessar, amb tres blocaires: els diputats Manuel Mas i Daniel Fernández i l'Alcalde Joan Antoni Baron. Ho fem amb l'únic objectiu de mobilitzar el vot indecís, de no confiar els electors que veuen com, enquesta rera enquesta, es va confirmant una allau de vots pel . A l'acte m'hi trobo amb veterans militants del barri que, com en els vells temps, són al peu del canó, de nou, "per fer el que el barri de Cerdanyola ha fet sempre: confiar amb els socialistes", com deia en Manel. També s'acosta gent que no he vist mai, i que demana paperetes, xapes del i tot el que calgui. S'està covant una gran victòria.
:
nom Fotos: QM
:
Més bones notícies des de Mataró. Un grup de ciutadans, compromès en diversos sectors, ha decidit donar el pas i constituir un grup mataroní de la plataforma Estatut Jo Sí. Són l'economista i blocaire Francesc Amat, que avui escriu un magnífic post sobre finançament, Joan Calleja, del món de les assegurances, el professor universitari Xavier Caravaca, Marc de San Pedro, gestor del coneixement, el crític d'art i blocaire Pere Pascual, "Pic", l'escriptor Manuel Patricio, el dirigent esportiu Pere Robert i Pere Vilaseca, mestre. Fan un acte a Mataró, dimecres dia 14 a les 19:30 h. a Can Palauet, en el que presentaran el manifest Mataró pel . I busquen adhesions.
:
Jordi López
:
Fa uns dies us parlava del nomenament de Jordi López Camps com a nou nou Director General d'Afers Religiosos de la Generalitat. Bé, doncs La Vanguardia d'ahir en publicava una entrevista, i un desglòs, en la que valorava positivament el document dels bisbes catalans sobre l'Estatut, donat que reconeix la llibertat de consciència dels cristians, actitud que confia s'estengui a la resta de l'episcopat espanyol. És que és un optimista. I potser té raó.
:
Publica un comentari a l'entrada