divendres, de juny 23, 2006

Cremem, que ve l'estiu

Avui, revetlla de sant Joan, tinc una orella pendent del telèfon. Amb un risc d'incendi alt, amb un operatiu de bombers, policies i voluntaris desplegat (des d'aquí, una abraçada), amb desenes de fetses, fogueres (controlades), revetlles i alguna altra cosa incontrolada (per això especialment tant d'operatiu...), és una de les nits en la que els agents de seguretat treballen més. Cada any més ben preparats, això sí.
:
Aprofitarem la revetlla de sant Joan per cremar algunes coses. Convindria que els envejosos que practiquen la caça de l'home amb presidents d'associacions de veïns apreciats i estimats o responsables polítics del nou Govern perfectament preparats, aquí a Mataró, s'ho fessin mirar i cremessin la mala llet. Viuran millor sense úlceres. En fi, que l'Eulàlia Mas (foto) ha entrat a treballar a la secretaria General de Joventut de la Generalitat com a responsable de Programes, i això m'omple d'alegria, sincerament. Té les coses clares i és molt treballadora, ho ha demostrat molt sovint.
:
I tot cremant podríem reitar els versos que, amb molta gràcia, s'ha inventat en Cinto Amat per acomiadar Maragall (tan bons com els que va dedicar a la victòria del ), els que ens ofereix Manuel Mas de la mà de Serrat i els que avui ens brinda en Jaume Subirana de la mà de Tomàs Garcés. Potser també per acomiadar Maragall. I per donar la benvinnguda a l'estiu, que és el que ve després de la primavera, que és el que s'assenta després del foc de Sant Joan.
:

7 comentaris:

Eu ha dit...

Hola Ramon,

Gràcies pel comentari! Espero poder tirar endavant molta feina en aquests mesos... i en els futurs!

Quina pena, aquesta gent que no té res més a fer que criticar... Si fessin servir la seva energia per alguna cosa constructiva, ens aniria molt millor!

Tercera Edad ha dit...

Hola EULALIA me alegro de que las personas jóvenes como tu
estés en la política el puesto que te han dado es muy importante
para los jóvenes , yo creo que lo sabrás llevar bien y que nos podamos
sentir orgullosos de una mataronina un saludo ENCARNA

Ramon Bassas ha dit...

Eulàlia i Encarna:
Endavant les atxes. Sou imparables!

Anònim ha dit...

Millor fóra dir dies, no, Mademoiselle Mas?

Ramon Bassas ha dit...

- Risk
Doncs jo crec que 'ha quedat curta...

Anònim ha dit...

Alguns esperem que aquesta persona no faci el mateix que el seu antecedent, un personatge vinculat a ERC que l´'únic que va fer, va ser treballar per aquest partit i sobretot per aquells ajuntaemtns governats sota aquestes sigles.
Detestable¡¡¡¡¡ ho té molt fàcil per no cagar-la. Només ha de treballar.

Ramon Bassas ha dit...

- Tecnicia
A veure, doncs.