dimecres, de juny 14, 2006

Mataró pel sí i debat | Administració pública i blocs

En campanya - XIII
:
nom
:

Vinc de públic a l'esplèndid acte en què un grup de ciutadans han presentat el Manifest Mataró pel sí, i de la passejada prèvia que hem fet demanant el vot pel centre de la ciutat. Ha estat una molt bona tarda, doncs, en què anem recollint l'entusiasme de la majoria de ciutadans a favor del nou text. L'acte del grup de Mataró de la plataforma Estatut jo sí, en el mateix moment en què es feia el seu acte central a Barcelona, ha estat, com deia, esplèndid. ha comptat amb les intervencions prèvies, en forma de diàleg, de Perecoll i Pere Pascual, presentats per Marc de San Pedro. Després, en Cesc Amat, en Pere Robert, en Joan Calleja, l'Albert Geronès, la Carme Cuadras i en Santi López han anat desgranant els seus arguments a favor del . Avui al matí ja eren cinquanta i aquest vespre se n'apuntaven uns quants més.
:
Demà, després d'aquesta sana intervenció de persones independents, torna el protagonisme als partits. Em refereixo al debat al que participaré en nom del PSC, organitzat per l'associació de veïns de L'Havana i Rodalies al casal d'avis del barri. Trobo que iniciatives com la del grup pel , o aquesta del debat, confirma que el referèndum que vivim no és una cosa "dels polítics", com pretén el PP, sinó que es viu amb intensitat a si de la societat catalana. (foto: Mataró pel sí)
:
Administració pública i blocs
:
nom
:
A la revista Infogedas, del Grup Tao-Gedas, corresponent al mes d'abril hi ha un interessant reportatge sobre blocs dedicats a la gestió i administració pública, elaborat pel també blocaire Carlos Guardián. És en català però només trobo la versió digital en castellà. destaca el de Rafael Chamorro, del Ministeri de Foment, els d'Iñaki Ortiz i Alberto Ortiz, del Govern Basc, elde Josep Mª Reniu i Jordi Barrat, defensors e la democràcia electrònica, el periodista especialitzat Roc Fages i l'experta Eva Campos. L'autor remet al bloc Própolis Club, un veritable lloc de trobada i de crítica de l'experiència electrònica de les administracions públiques. Tots parlen de la necessitat d'ineractuar entre administrador i administrat, gràcies a les tecnologies, i a la de compartir informació per millorar la prestació de serveis. Tant el reportatge com els blocs valen molt la pena, sobretot si us interessa el tema.
: