dissabte, de juny 17, 2006

Jornada de Reflexió

nom
:
He dedicat la jornada de reflexió a no fer política, sembla una teràpia de desintoxicació. La tensió de campanya acumulada ha fet que avui estigui fet un flam. Ara prenc forces i demà sant tornem-hi. Tornarem a guanyar el Dr. No. Matí d'avituallament domèstic, tarda de visites i encàrrecs, pocs minuts a la fetsa de l'escola i reunió ràpida dels campaments d'estiu. Algunes escorrialles de la festa de Peramàs-Esmandies. I també he matat un bitxo immens que havia entrat per la finestra. A llegir una mica i a dormir. Quina sort tenir el vot ja reflexionat.
:
Els del PP i ERC, ara ja sense arguments i a la desesperada, es llancen contra l'emissió del missatge institucional del President, com han vetllat com guilles que la campanya de la Generalitat per promoure el vot senzillament no existís (amb l'admirable ajut de la majoria conservadora del Tribunal Suprem). No fos cas que els catalans veiessin què diu realment l'Estatut i pensessin "caram, em sembla que ens han enredat". perquè han dit moltes mentides, moltes. Al debat que vaig participar, l'altre dia, van arribar a negar les xifres del finançament que surten a la disposició final realment estiguessin escrites. I feien referència al text farragós amb la mateixa intenció dilatòria. Això per no dir les barbaritats sobre si el text era intervencionista "fins l'aire que respirem" (això ho deien els que volen que l'Estat eviti una opa, per exemple).
:
A Galícia ja ho celebren anunciant una nova reforma d'Estatut. Espanya canvia. Foto: Pérez Touriño i Quintana anunciant la reforma d el'Estatut Gallec (EFE).
:

4 comentaris:

Fer ha dit...

I canvia per sort Ramon, per sort i per la voluntat dels ciutadans, com demà quedarà palés.

Com era de gran el "bichu", és que m'imagino l'escena i no se perquè però em resulta curiosa!

Salut i forá que demà faran falta.

Ramon Bassas ha dit...

Ferran,
Era una mena d'abelló horrible...

Anònim ha dit...

Vas dedicar el dia a desintorxicar-te de la política? Vol dir que sempre fas política?=

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,
Bo i que tinc un concepte ampli de la política, a vegades no en faig, per més estrany que et sembli.