dimecres, de març 14, 2007

Adéu a José Martín | Més formació

Adéu al sargento peque
:
Ser responsable d'una organització política com al nostra té una dimensió que no es coneix massa, la dimensió fraterna, diria, que implica, com el cas d'avui, haver d'acomiadar companys entranyables que has tingut l'honor de conèixer i apreciar personalment. Una organització com el PSC, que es formà de diverses tradicions centenàries, acull un munt de persones que van haver de passar-les magres a causa de les seves idees democràtiques i d'esquerres. Algunes d'elles ens deixen, com el cas d'en José Martín, un dels que ja fa anys vam homenatjar i que, avui, al Tanatori, he comprovat que havia repartit la seva empatia i bonhomia entre moltíssimes persones, que jo no era l'únic privilegiat. Baixet (en això també ens sentíem solidaris), deia sempre que li deien el sargento peque quan va servir a l'Exèrcit de la República. Amb carnet de l'any 1931, reptava sempre a qui demostrés una militància més antiga que ell. Jo reptaria al qui fos que l'igualés amb la dignitat i el sentit de militància honesta i profunda que el vellet José Martín repartia fins els seus darrers dies.
:
Més formació a Cerdanyola
:
Ahir va presentar-se el projecte d'un nou centre de formació, de més de mil metres quadrats, que nodrirà el parc d'equipaments que ja hi ha al barri de Cerdanyola. El centre, ben equipat i ubicat al carrer Tres Roques, contribuïrà a la reforma integral del barri a la que la Generalitat i l'Ajuntament s'han compromès. Integral vol dir no tan sols carrers, sinó invertir en el millor que tenim: les nostres capacitats de formar-nos, de relacionar-nos i fer útil aquesta experiència per nosaltres i el nostre entorn. La reforma del barri de Cerdanyola, tant la del seu interior com el seu embolcall, convertirà aquesta zona en una de les més dinàmiques de la ciutat. A alguns per la lògica por als canvis i a d'altres perquè, senzillament, no hi creuen (quan governaven a la Generalitat van votar en contra d'una Llei de Barris), caldrà convèncer-los de la necessitat que el barri gran de Mataró passi a ser el gran barri de la ciutat, amb els millors equipaments i amb el teixit urbà de la més alta qualitat possible. Aquest n'és un pas més.
:

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracies pel Equipament per Cerdanyola i Mataró i agrAirte la teva demagogia dels teus comentaris pel barri.

Que som el barri mes gran, ( no mes tenim una escola bressol ).

Els CAPS col.lapstas, voleu fer mes habitatges al cami del mig i al sorrall, deixant el barri sesnse espais per futurs equipaments.

El consell del barri amb la quiteria, no serveix per res, les alegaciones de les associacions tampoc, a les vostres propostes, etc.

I NO ENTRAREM A LA RESTA DE MATARO.

El fet de la Pilar agapito, amb aquesta com alcaldable, al menys les posibilitas de que la batacada que tindreu a les eleccions no sería tan gran, ja ho veuras, cada vegada teniu menys vots.

Ara has deixat la mediocritat al psc i tu com segon de llista.

En Vilert , un projecte de 8 anys.

Es a dir, ja ha fet tots els pisos que s´han de fer, i ja no mes queden les cinc senies per poder fer´ho, i la part del hospital, que clar fer pisos a ja es complicat, estan molt lluny de mataro, s´els hi ha de fer equipaments, semblara un barri a part.

Ja ni el Sorrall ni los garroferos, que hagafeu una mica per fer pisos.


Sou lo pitjor de 30 anys d´ajuntament que he vist.

En vilert, com no ha de marxar, si ja no pot continuar urbanitzan, per que ja esta tot fet.

On fareu els equipaments, a cerdanyoa amb el sorall i cami del mig ple de pissos i amb mes gent, es vergonyos.

Donat una volta per la cerdanyola profunda i la mataró profunda, que no mes veieu L´avinguda puig i cadafalch i Lá via Europa, si mol macas, pero entra dintre dels barris.




El barri mes gran, masificat, amb falta d´equipaments historicament, i vinga , mes pissos, mes gent, i tot per poder fer una escola de la eso, que ja tindria que estar-hi feta.

Aneu a pastar.

Remigio te echamos de menos.
Remigio te echamos de menos.
Remigio te echamos de menos.

Pilar, aquet no es el psc que vas trobar, t´han apunyalat per l´esquena, explica per que marxas.

Bassas, per que he escrit aixo aqui, per que tu ho sapigues, i per que al capgros.com hi han comentaris ofensius a d´altres politics, i lo els eliminan.

I en canvi ahir vaig llegir dos, en contra teu, i avui no hi son.

Que pasa que trucas tu per que els eliminin, per que van en contra teu.

Dons t´ho poso mes facil, aquí no has de trucar a ningú, el pots borrar tu sol.


A cerdanyola ja diem per insultar a algu: bassas que eres un bassas.

i jo t´ho dic a tu: BASSAS QUE ERES UN BASSAS.

El comentari sobre tu, a capgros.com era nomes que, deia la persona, que havia vist la teva foto i li feia por.

Home, si, pot ser ofensiu, i clar que si, pero no eliminen les d´altres politics qu no son del psc.


Es una vergonya.

He llegit a capgros per part dels comentaris dels foreros, que algu s´ha quedat diners de IC que pertanyen a EU, que paulino es un..., en mora tambe, la quiti, i no son borrats.


I ELS TEUS SI.

QUEP PASA A MATARO AMB SL SR BASSAS.

A VEURE SI NO MES FALTA QUE EL CARRER SIGUI TEU.

Y TU ETS E RESPONSABLE DEL PSC A MATARO?

US ESTEU CARREGANT TOT, MATARO, LA COHESIO SOCIAL, EL URBANISME, ETC.

EXVOTANT DEL PSC A MATARO PER SEMPRE.

EN MORA NO VIU A MATARO, I QUE PASA AMB EL PECIDENT, VIU A CATALUNYA PERO ES ANDALUS, I NO HA PASSAT RES.

JO EL VAIG VOTAR.


I EN BARON DÓN ES, AH QUE VIU AL PLA D´EN BOET.

a veure quan deixi l´alcadia si continua, que ho fa per demagogia el continuar al pla d´en boet.

Vinga ja falta menys per saber que be ho fas com responsable del psc i et dic que si teniu una batacada electeroal hauries de dimitir.

Dimitir tu, hi que faras?

ja ho he llegit al bloc de tenda de campanya con cosnpireu.

Votar esquerres, psc, vinga home, prefereixo votar CIU. sent d´esquerres abans que votar a aquet psc.

REMIGIO TE HECHAMOS DE MENOS.

Sense pilar y amb tú com segon de llista, en serio penses que algu et vol com alcalde?

Al sr BAron encara.

I recordem que ningú l´ha votat encara.

Adeu Bassas, que ets un bassas.

T´"AUTORITZO" A ESBORRAR AQUET MISSATGE A TU EN EL TEU BLOC PER QUE ES TEU, PERO EL POSO AQUI PER EN D´ALTRES LLOCS IGUAL L´ESBORREN.

I PREFEREIXO QUE SIGUI ESBORRAT I COM A MINIM QUE EL LLEGEIXIS TU, JA QUE EN D´ALTRES LLOCS, IGUAL L´ESBORREN PER DECRET I NI TAL SOL ELS LLEGEIXES.

Anònim ha dit...

Publicat al Bloc terra de campanya:

"Hem de deixar enrera la idea de fer primers els edificis i després pensar què hi posem a dintre". És una reflexió d'un actual membre de l'equip de govern amb què pensava dimarts mentre les regidores Montse López i Quitèria Guirao la contradeien sense embuts durant la presentació d'un nou equipament al barri de Cerdanyola, al carrer de les Tres Roques. Les dues regidores, a setanta dies de les eleccions, ens explicaven el projecte executiu d'un nou edifici municipal que es destinarà en principi a usos formatius. Què vol dir usos formatius? Doncs no se sap, ja es veurà. Potser una subseu de l'Escola de Música Municipal, potser un espai pel barri... De moment hem deixat sales ben diafànes i àmplies no fos cas que primer decidíssim una cosa i després una altra i haguéssim de tirar a terra els envans. Montse López va assegurar als periodistes que existeix un pla d'usos, però aquest deu ser molt eteri perquè ella mateixa no va saber concretar més el que es farà al nou edifici. Com que no se sap a què es destinarà l'espai, tampoc se sap de qui dependrà, obvi. Segurament per qüestions de procediment ara era el moment de presentar el projecte, però aquest és molt inoportú perquè sembla una manera -una mica matussera, això si- de fer callar les crítiques de l'associació de veïns de Cerdanyola, que té en la manca d'equipaments un dels principals arguments per demostrar la teoria -suposada- que el govern "passa" del barri.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim 1,
Diria que es pot defensar el que es cregui raonant, fins i tot les posicions pro-CiU que dius que tens (de fet, n'h ha que ho fan molt bé), i no caure en aquest conjunt de despropòsits. A banda, quan vulguis, parlem dels plans del Govern pel barri.

- Anònim 2,
És una interpretacio. Jo he vist el pla d'usos i em sembla ben clar.

Anònim ha dit...

Gràcies a l'anònim 1, per dir tot el què has dit. Jo ja no tinc ni mica de paciència ni coratge per fer aquesta crítica que has fet. Però et dono les gràcies per dir les veritats. Demagogia, demagogia i més demagogia. El socialisme no existeix, les esquerres han mort. Quina diferència hi ha entre la dreta i l'esquerra?????. Socialistes sou com la dreta, però a més a més sou hipòcrites. Prediqueu el que no penseu ni feu.

Anònim ha dit...

Anonim 1 i 2:

Gracies a l`ou com balla, pero es que ja estic cremat, de tanta hipocresia, demagogia, etc.

Si vols mes comentaris acids, visita la noticia d´en baron.cat en aquet bloc.

I queixat, que ho sapiguen, el que pensem d´els pel que fan.

Salut

Ramon Bassas ha dit...

- L'ou com balla i anònim,

És un tòpic recorrent, especialment dels que es consideren més purs, el de considerar els socialistes com a revisionistes, etc... amb tota mena d'epítets (demagogs, hipòcrites, etc...). Mil vegades això que ser dels "purs".