dilluns, de març 19, 2007

Marina | Perles

Marina a La Llàntia
:
nom Foto: AC /capgros.com.
:

La Consellera de Salut, Marina Geli, va ser dissabte passat al barri de La Llàntia de Mataró per posar la primera pedra al nou CAP que donarà servei al barri i als veïns de la Via Europa, unes sis mil persones en total. Aquesta acció s'inscriu en una important actuació en matèria de Salut del Govern Montilla a la ciutat (50 milions d'euros), entre elles la descongestió del CAP de Cerdanyola Nord i, d'altra banda, en la reforma quirúrgica del cor de La Llàntia, una decissió urbanística d'altíssim valor per refer un dels nuclis del barri i assolir un grau de modernització i de serveis de primera magnitud: equipaments, zones comercials aparcament, habitatges... Va ser un dia emocionant, un d'aquells dies que la política té un significat més noble i ningú ens robarà l'alegria de festejar-ho amb els veïns i veïnes que estan entusiasmats amb el projecte. En parlen Oriol Batista i Joan Antoni Baron.
:
Perles de campanya
:
Un amic meu m'ha dit que va veure a la televisió com el candidat de CiU a Mataró, enlloc de presentar unes al·legacions, deia que presentava unes al·legories. Aquest cap de setmana ho he comprovat a la repetició de les notícies de TVM (dia 14 de març). Potser és la manera com es diuen ara les al·legacions que són paper mullat... i que amaguen el suport entusiasta de CiU fins al darrer moment a la ubicació de la Locomotora amb totes les conseqüències. Moltes al·legories i massa alegries, em temo.
:
Un altre que segueix la cibercampanya em diu que el web del candidat del PP, presentat a finals de gener, no ha passat de tenir una plana amb la foto i fa una setmana que ni això, que és inoperativa. Això sí que m'ha sembat una al·legoria de les seves propostes: absolutament buides de contingut, de cara a la galeria, que a la mínima, es pengen.
:
Per cert, tots aquests que es van ciber-esverar per aquest post que vaig fer fa uns dies deuen haver deixat de subscriure's a l'Avui si atenem al clarificador article de l'amic i periodista David González sobre les arrels franquistes de l'actual estratègia del PP, aquest Partit amb el qual el candidat de CiU a Mataró diu que pactarà. Que consti que no ho dic jo, ara.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

No només el PP només té una foto... també hi ha un soci de govern del PSC, el candidat d'ICV-IU que no actualitza la seva web des del 2003....
Aquest encara fa menys deures. Quina opinió és la que et mereix?
Anna R

Ramon Bassas ha dit...

Anna
Que jo sàpiga és una web antiga. No recordo que n'hagi presentat cap en aquest procés electoral...

Anònim ha dit...

No n'aprendràs mai oi?
En Mora no diu que pactarà amb el PP, diu que si cal no tindría problemes per pactar-hi.

Per què no et limites a dir que fareu o no fareu vosaltres?
Potser és que creus que mossegant tu primer, et menjaràs tot el pastís.

Ai company que els nervis comencen a traïr-te!

El que heu de dir és a quí posareu a cultura si guanyeu, amb quí pactareu vosaltres, el perquè fuig en Vilert, perquè feu plegar al Pilar... Això els has de dir a la gent que aspira a saber els "teje-maneges" dels que avui en dia sou al govern de la ciutat.

Anònim ha dit...

Tu ets de dretes.
T'ho explico:
PUMSA especula fent polítiques de les suposades dretes.
Però està governada per l'esquerra més jacobina i casposa que tú representes.
O sigui, que aqueste històries de por sense fonaments no cal que les vagis explicant. I, un consell, els deu litres de til.la que deus pendre, no ho facis per via oral, és més ràpid per vena.

Anònim ha dit...

CIU, PP, Franquisme, però qui pot dubtar que pactaran, que en essència són el mateix, que per la seva sang corre idèntica vitamina monetaria. Memòria i valor per explicar-la, ho és que la petita burgesia catalana no va ser un dels pulmons del franquisme; sí, sí, ara per Sant Jordi treuran al balcó la senyera, ja, ja... perquè no costa i deu ser barata.

Ramon Bassas ha dit...

- Judit:

Aquí diu "CiU acceptaria el pacte amb el PP per construir l’alternativa" i "L’alcaldable nacionalista, Joan Mora, obre la porta a qualsevol acord per treure PSC i ICV del govern". De moment, ningú ho ha desmentit. No, no són nervis, és que crec que cal advertir la gent de quines són les intencions dels adversaris en cas que el PSC no assumís l'alcaldia. Crec que és rellevant. No, no n'aprendré, i mira que m'hi esforço...

- Oriol
No sé d'on treus que Pumsa especula. En fi. Gràcies per mirar tots per la meva salut, però és que no em trobo gens malament; gràcies.

- Vladimir,
Espero que la gent de CiU que no pactaria mai amb el PP, que n'hi ha i molta, eviti que sumin majoria.

Anònim ha dit...

Preocupa't d'advertir a la gent sempre, inclòs quan callàveu a les autonòmiques.
Com correctament has escrit, en cap lloc diu que en Mora vulgui pactar amb el pp passi el que passi.
No s'ha d'advertir a la gent sobre si pactarem o no, si no de que tenim opcions i moltes de guanyar. En cas de guanyar i faltar-nos vots per governar, és clar igual que vosaltres fa temps que feu, pactarem. Amb quí? Ja ho veurem.
Que si fa falta amb el pp, per què no? Heu reclamat durant anys tenir la generalitat a les vostres mans, estàveu cansats de Pujolisme, com dèieu, i enrredant a la gent ho heu aconseguit. Ara comencen a sortir les cagadetes que indiquen la presència de les ratetes, veure'm que triga a descobrir-se que el formatge a desaparegut. Espero que no tant com en el cas de Mataró, que ja no tenim res ni dins de la nevera.
Fa falta canviar, no volem tanta edificació sense control, volem poder aparcar en deu minuts sense que hagi de llogar una plaça de parquing, volem passejar per carrers ben il.luminats, que es controlin els horaris dels comerços de molts dels immigrants...
Ja està bé home, ja està bé.

Ramon Bassas ha dit...

- Judit
No cal que et justifiquis tant, pactar amb el PP és legítim. Només que, quan ho has contemplat, no cal que t'empipis si t'ho recorden... No crec que el poble de Catalunya estigui enganyat ni el de Mataró adormit. Ah, i si vols tot això, potser millor que guanyem els del PSC...