dissabte, de març 17, 2007

Miscel·lània política

Miscel·lània política
:
En Toni Cuadras fa una valoració dels tres anys de Govern Zapatero. L'Oriol Batista explica les seves impresions després de participar a la III Convenció Municipal del PSC, el passat cap de setmana. La Glòria Figuerola ens brinda un resum del Pla de Govern de l'Executiu de Montilla. En Pep Molsosa reflexiona sobre els temes europeus a rel del proper aniversari del Tractat de Roma i avisa que té ja recollits els seus records dels anys que va servir a l'administració comunitària. Amb il·lustracions de Goya, Cinto Amat versifica el paradigma d'enfrontament a què ens vol dur el PP. En Pere Pascual s'alegra perquè sembla que això dels Fons d'Art agafa volada. En Fermí Manchado (a la foto) explica a ElTotMataro.cat un bon balanç de la seva experiència, de la que tots n'hem après molt (i continuarem aprenent).
:
En aquest espai, hi ha nous blocs lincats de l'univers socialista: El company Ildefonso Mármol, del barri de Cerdanyola des que nostre Senyor (i mossèn Biscúter) el va fer. La Rosa Herrero Antón, de la JSC i la prova que, si es tenen bons mestres especialment, l'espècie millora (un a abraçada, Remi). I la Maribel Illescas, socialista, feminista i arenyenca (de Mar) pels quatre costats.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bassas,
no entenc perquè defineixes a la Maribel Illesques com a persona de quatre costats si en té sis (darrera, davant, dos laterals, la base dels peus i el cap ;)

Quina setmana més calenta, eh? M'ho he passat pipa en el teu blog, ni el Juli en les seves millors tardes... olé!

Ramon Bassas ha dit...

- Vlaimir
Sí que t'hi fixes... Bé, es veu que quan expliques el que ells mateixos han dit (que CiU vol pactar amb el PP) s'esveren. Però ara ja no hi ha notaris...