diumenge, de març 11, 2007

Ono a Mataró | Aliats de Mora

Ono a Mataró
:
Divendres al matí, la meva companya Pilar Gonzàlez, regidora i presidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró, junt amb directius d'Ono, anunciaven la instal·lació d'un centre d'aquesta companyia a la futura seu del TecnoCampus. Però no és un futurible: començaran a treballar provisonalment a les instal·lacions que aquesta Fundació ha preparat en un polígon de la ciutat on les empreses comencen a treballae en comú amb la mirada posada en el futur d'aquest centre. Ono també ha anunciat inversions i projectes importants. Mica en mica, aquest emplaçament on el coneixement i l'empresa treballaran per competir en aquesta nova economia des d'aquesta ciutat, va omplint-se de projectes que hi creuen, tant de l'esfera pública (l'experiència de TicSalut, per exemple) o la privada, com aquesta. Ja ho dèiem... Foto: Romuald Galofré (capgros.com)
:
Els aliats de Joan Mora
:
El cabrerenc que CiU presenta com a candidat a l'Alcaldia de Mataró va estrenar-se acceptant el pacte amb el PP que li va oferir el candidat d'aquest darrer partit. Més que mai, CiU fa una clara i diàfana opció per un govern de dreta a la ciutat, la claredat de la qual és d'agrair després del ridícul dels notaris i de l'amnèsia del període d'Aznar a la Moncloa a qui, dues vegades, dues, CiU va fer president del Govern (no pas amb Zapatero). Sí, el mateix Aznar que avui fa tres anys, al dolorós atemptat terrorista de Madrid, el més gran que Espanya ha tingut mai, el que fou precedit d'una deixadesa total en prevenció antiterrorista, va començar a mentir com un boig i de seguida se li va veure el llautó.
:
O sigui que Mora serà el cavall de Troia, per exemple, d'aquests manifestants radicals envoltats de banderes amb l'àliga franquista (que intentaven dissimular) que ahir van demostrar el zènit de la barroeria política desfilant a Madrid. Que quedi clar. I català, això sí. Foto: EFE / Juan Carlos Hidalgo
:

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Buff!
Ramon fas pena.
Digues coses reals, opina, fes el que vulguis però no facis demagògia. El teu sarcasme i les teves mentires em fan venir grans basques.
Tots tenim un color polític però jo no penso que calgui fermales propagandes com la que fas tu per amagar la falta d'arguments que teniu.
Quin és l'origen del candidat que vosaltres presenteu?
En Joan ha viscut durant força anys a Mataró, però no cal que t'ho recordi.
I tampoc és més mataroní un que hi viu però no hi treballa. En joan s'hi passa més hores a Mataró que molts mataronins dels de sempre.
Tú has vist algú de cdc a les manifestacions que promou el pp?
parla amb una mica de seny coi.

Anònim ha dit...

Hosti, tio... què et passa ?

Això no és política , és "premsa rosa" d'allò més barato.

Els teus lectors no som tant ingenuus i ja sabem de les febresses de CIU però noi....un grà massa, no ???????

Realment , el teu post , un entreteniment per riure !

Força divertit les bajanades que podeu arribar a dir els polítics de tant en quant.

De totes maneres, felicitats pel bloc.

Pedro ha dit...

Ja veig que estàs obsessionat amb aquest eix diabòlic anomenat "la dreta" del qual Ciu forma part.
Per cert, em sona que Ciu va fer president un altre president del govern que no era del Pp. M'equivoco?

Ramon Bassas ha dit...

- Judit
Jo tampoc veig cap problema que el candidat de Mataró visqui a cabrera. Per això no sé per què ho amaguen. L'únic que pretenia posar de manifest és la mena d'aliats amb els quals Mora diu que vol governar. Deu ser per això, perquè se li va escapar, que ara es posen nerviosos si ho comentes...

- Anònim,
Gràcies. De tant en tant em permeto llicències, disculpa'm.

- Pedro,
Diabòlic no. Però val la pena posar de manifest què pot representar que la dreta torni als ajuntaments.

Anònim ha dit...

Jo no recordo que en Joan hagi dit que vol governar amb ningú.
Jo recordo que ell, legítimament per altra banda, ha dit que si s'ha de pactar es pot pactar. Ja sigui amb el PP com t'aferres tu, ja sigui amb altres partits. No t'oblidis que a Mataró hi ha força alternatives que ténen molts números per a aconseguir regidors.

Ningú amaga d'ón vé ni ón viu en Joan, però tu disfrutes remenant l'olla de la polèmica. Si dius que no té importància, no ho diguis de la mateixa manera que nosaltres no fem argument de campanya sobre la procedència del vostre candidat.

Si vols seguir-ho dient, tu mateix el llautó comença a veure's.

Ramon Bassas ha dit...

- Apreciada Judit,

No sé massa qui sou "vosaltres", però t'he de dir que el candidat de CiU va acceptar l'oferiment d'un acord de govern que li féu el PP. Jo sí que ho recordo. És ben legítim, no cal amagar-se'n.

Bé, jo no parlo de la procedència, que, per cert, Baron no ha amagat mai. Parlo de la residència del candidat. No sé per quina raó era un dels arguments de CiU quan Milà es presentava i ara, ai las, no se'n pot parlar... També és ben legítim, no crec que hi hagi cap polèmica i no entenc perquè també se n'amaguen.

El llautó de què?

Anònim ha dit...

desmenteixes definitivament que ciu hagi votat i investit altres presidents o prefereixes fugir d'estudi?

Ramon Bassas ha dit...

Sí, tots excepte Zapatero; inclòs Aznar quan aritmèticament no feia falta.

Pedro ha dit...

tots, però a tu només t'interessen els del pp.

Ramon Bassas ha dit...

Pedro

Home, és que trobo que recolzar l'Aznar, fins i tot quan no hi ha cap necessitat aritmètica, és una passada.