diumenge, de març 11, 2007

Ono a Mataró | Aliats de Mora

Ono a Mataró
:
Divendres al matí, la meva companya Pilar Gonzàlez, regidora i presidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró, junt amb directius d'Ono, anunciaven la instal·lació d'un centre d'aquesta companyia a la futura seu del TecnoCampus. Però no és un futurible: començaran a treballar provisonalment a les instal·lacions que aquesta Fundació ha preparat en un polígon de la ciutat on les empreses comencen a treballae en comú amb la mirada posada en el futur d'aquest centre. Ono també ha anunciat inversions i projectes importants. Mica en mica, aquest emplaçament on el coneixement i l'empresa treballaran per competir en aquesta nova economia des d'aquesta ciutat, va omplint-se de projectes que hi creuen, tant de l'esfera pública (l'experiència de TicSalut, per exemple) o la privada, com aquesta. Ja ho dèiem... Foto: Romuald Galofré (capgros.com)
:
Els aliats de Joan Mora
:
El cabrerenc que CiU presenta com a candidat a l'Alcaldia de Mataró va estrenar-se acceptant el pacte amb el PP que li va oferir el candidat d'aquest darrer partit. Més que mai, CiU fa una clara i diàfana opció per un govern de dreta a la ciutat, la claredat de la qual és d'agrair després del ridícul dels notaris i de l'amnèsia del període d'Aznar a la Moncloa a qui, dues vegades, dues, CiU va fer president del Govern (no pas amb Zapatero). Sí, el mateix Aznar que avui fa tres anys, al dolorós atemptat terrorista de Madrid, el més gran que Espanya ha tingut mai, el que fou precedit d'una deixadesa total en prevenció antiterrorista, va començar a mentir com un boig i de seguida se li va veure el llautó.
:
O sigui que Mora serà el cavall de Troia, per exemple, d'aquests manifestants radicals envoltats de banderes amb l'àliga franquista (que intentaven dissimular) que ahir van demostrar el zènit de la barroeria política desfilant a Madrid. Que quedi clar. I català, això sí. Foto: EFE / Juan Carlos Hidalgo
:
Publica un comentari a l'entrada