dimecres, de febrer 15, 2006

Maragall i Baron escriuen

Maragall blocaire
:
Aprofitant que havia de ser a Barcelona més tard, he passat per la presentació del web del President de la Generalitat, que es nodrirà bàsicament a través d'un bloc del propi Maragall. Hi he anat perquè (i això no passa massa sovint) m'hi han convidat, ves. L'acte ha constat d'una interessant reflexió de Vicent Partal (que ha fet notar que es tracta del primer web considerable que usa el domini .cat) i d'una breu presentació del President. Es tracta dels pocs (no sé si lúnic) president de Govern que s'atreveix a tenir un bloc propi que, estic segur, omplirà a trravés de les sempre seves personalíssimes impressions. venint de qui ve (apasionat de la tecnologia) i del Partit que presideix (enamorat dels blocs), no ens ha d'estranyar. (Foto: Rubén Moreno)
:
Baron parla de creixement i d'immigració
:
Us recomano dos articles d'un altre polític blocaire, l'Alcalde de Mataró (per cert, aquests dies fora en un viatge de feina i, en canvi, escrivint al bloc, al peu del canó), qui reflexiona en un parell d'àmbits en dos temes de certa importància, ni que sigui a pinzellades. A la presentació del programa de la darrera Fira del'Arbre de Mataró, reitera el que els socialistes hem dit sempre (sempre): que el nostre model urbanístic passa per desenvolupar únicament els límits de la ciutat urbanitzable que es van fixar al Pla de 1996, essent regidor d'urbanisme l'actual conseller Milà. "Ni un metre quadrat més", com diu. Semba obvi, però es veu que cal repetir-ho de tant en tant.
:
La segona reflexió va ser en el marc de l'acte de presentació del "Fons 2005 per a l'acollida i la integració de persones immigrades: un nou panorama en les polítiques de ciutadania i immigració a Catalunya", al Palau de la Generalitat el passat dia 10, en el mateix lloc on avui Maragall ha presentat el bloc. En ella reitera el conjunt de polítiques que creu que cal fer des dels ajuntaments (el text és la seva intervenció íntegra a l'acte) centrades especialment en l'assumpció de drets i deures a parts iguals, com ja dèiem fa uns dies.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Millor que no anunciï cap canvi de governa través del blog...

Izan ha dit...

Ramon, t'haig de dir que el format del web està molt ben treballat a nivell de disseny. Algun dia tindrem blogs, els de Mataró, tan formatejats ( i no parlo de formatge, sinó d'imagen) com aquests de la nostra cuina.

Anònim ha dit...

en la biografia del president Maragall hi ha un error. S'hi assegura que l'any 1965 "donava classes de teoria econòmica a la Universitat Autònoma de Barcelona com a ajudant del professor [sic] Josep M. Bricall". L'any 1965 la Universitat Autònoma de Barcelona no existia!

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim 1,
O sí... seria divertit!

- Jordi,
Bé, de tota manera, no estan gens malament, els de Mataró, no?

- Anònim 2,
Deu ser un error, sí.