dissabte, de juliol 07, 2007

Carme Chacón, ministra

:
He de dir que la remodelació del Govern que ha fet el president Zapatero em sembla fantàstica. Els noms de les persones que seran ministres són de gran qualitat, garanteixen un impuls final de gran embranzida en aquesta legislatura i es posen en una immillorable posició de cara els propers comicis. Però he de dir, francament, que del que em sento més orgullós és del nomenament de la catalana Carme Chacón com a nova membre del Gabinet, al front de la cartera d'Habitatge.
:
Els socialistes de Mataró hem tingut diverses vegades la Carme Chacón al nostre costat, la darrera (vegeu foto, de QM, entre de Manuel Mas, Joan Antoni Baron i Pere Vilaseca), a l'acte que férem al casal Aliança el primer diumenge de la campanya de les eleccions municipals. La seva proximitat i joventut, la seva preparació i catalanitat i el seu impus per fer un projecte socialista veritablement al servei de les persones són els seus principals avals. En puc donar fe.
:
Un darrer aspecte a considerar és el relleu que pren el PSC en el seu compromís pel Govern d'Espanya. Si algun partit català pot influir de veritat damunt del Govern espanyol avui no és cap altre que el PSC. I en un món global, el qui sap traçar aliances és qui se'n surt.
:
Publica un comentari a l'entrada