dimecres, de juliol 25, 2007

Aparcaments per minuts i Can Gassol

Ja som en plena Festa Major, com qui diu, però no parem. Aquest matí he tingut Comissió Informativa de Via Pública, en la que ja m'acompanyava el regidor que serà el meu successor en aquesta responsabilitat provisional que ara mantinc, l'Oriol Batista, blocaire per més senyes, i amb ganes ja que li donin l'alta. El meu company Francesc Melero, aquest foto-blocaire, que té també provisionalment competències en matèria de Mobilitat, ha explicat el canvi tarifari a minuts que aplicaran els aparcaments públics a partir del proper dia 30 d'agost, en aplicació de la Llei. Ens sembla una bona proposta, especialment per al consumidor: més del 53% dels usuaris, de mantenir-se els hàbits, veuran reduït el seu cost actual. La foto és d'arxiu, d'ElTotMataro.cat.
:
Després, força feina avançada en el treball intern de l'Àrea, Missa de Sant Jaume a l'Antic Hospital (en compliment estricte del llegat de Mn. Jaume Sala, del segle XVI, la Corporació hi ha d'assistir), amb trobada posterior amb un munt de persones que s'hi han aplegat.
:
Mentre tant, el dia s'anima amb l'inici de les obres de nous habitatges (el 30% protegits), locals comercials i 147 places més d'aparcament a la zona de Can Gassol, una zona que estem recuperant i que té continuïtat amb el nou Eix Herrera, l'operació que vam aprovar al darrer Ple i que permetrà més habitatge protegit, més zones verdes, manteniment d'activitat terciària i vials de primera qualitat que facin més a prop els barris de l'Escorxador, Palau i Rocafonda del centre de la ciutat. El sector de Can Gassol va ser modificat fa més d'un any amb consens veïnal gràcies al bon fer del meu predecessor, l'Arcadi Vilert, a qui hem de reconèixer la major part de les coses que publico aquests dies. Vegeu aquesta notícia anterior de capgros.com.
;