dimecres, de novembre 07, 2007

Fins que s'acabi

Avui tenia previst de posar una cançó al bloc, aquesta que trobareu tot seguit. Però el meme llançat per en Joan Ramon, que te'n fa triar cinc, me'n permet d'assenyalar-ne quatre més. Ja he dit altres vegades que ni tinc massa cultura musical ni la música forma massa part de la meva vida quotidiana, a diferència de pràcticament tothom que m'envolta. A més, un cop feta la tria, em surten una mica carrinclonetes o excessivament calmades. De manera que no em feu massa cas....
:
1.

Leonard Cohen, Dance me to the end of love (Various positions, 1985); vegeu-ne també aquest curt d'Aaron Goffman protagonizat per Tarantino i la versió de Madeleine Peyroux que trobareu aquí.

Les altres són...
:
2.

Piérdeme el respeto, de Paquita la del Barrio
:
3. L'amor que vindrà, de Joan Manuel Serrat, lletra i música de Jacques Brel, adaptada el 1974 per Joan Soler Amigó per a Guillermina Motta. (Sentiu-la al linc, fragment)
:
4.

Calling you, de Jevetta Steele, el tema principal de Bagdad Cafe.
:
5.

Potser el desig, de Lluís Llach
:
I passo aquesta responsabilitat a cinc blocaires més: a Josep Àngel Colomés, a veure quins aires tenen a Solsona; a Francesc López Guardiola, qué bonita es Badalona; a Antonio Praena, que no tan sols del gregorià viuen els frares, a l'Assumpta Montellà, per veure si te temps de sentir música, i a la Rosa Herrero, per veure què combina amb les matemàtiques.
:

Publica un comentari a l'entrada