divendres, de novembre 26, 2004

Benach i Europa | El PSC en acció

siaeuropa


Només unes breus paraules per recomanar el nou espai web del PSC de cara al referèndum per a la ratificació del tractat constitucional europeu, l'autora intel·lectual del qual és Nadia Quevedo, una mataronina. Us ho dic el dia que un altre (avui parlaré bé dels independentistes, que, en general, no em cauen pas malament, sigui dit de pas) ha entrat al club del sí. El president del Parlament, Ernest Benach, ha fet més cas als seus votants que no als dirigents del seu Partit. Sàvia decissió.
:
Parlant d'això, m'alegra que el post anterior hagi suscitat cert debat, i que en Cesc Amat el vulgui perllongar. (Reconec que el vaig escriure una mica per això, digueu-me cregut). Salut.
:
També us vull recomanar assistir avui d'aquí una estona (19:00 h. a la seu del PSC al barri de Cerdanyola) a la lectura de poemes que els socialistes de Mataró he organitzat contra la violència a les dones, aprofitant que ahir vam commemorar la diada. Un tema que mica en mica s'ha imposat (passant d'amagar-se a fer-se públic, en això també consisteix la política) i que, també ho he de dir, el grup de la Dona del PSC de Mataró, activíssima, té com a bandera, gràcies a persones com Marian Corrales, la veritable animadora (si demà surto elegit Primer Secretari del PSC de Mataró, ella serà de nou la responsable d'aquests temes: jugo segur).
:
Per últim, us convido a tots a ser demà a la cloenda del segon Congrés del PSC de Mataró, que podreu seguir durant el dia per internet. Serà a les 18:30 h. a l' espai 1 del Teatre Monumental. Tot el dia, els socialistes de Mataró, intentarem reflectir en projectes i compromisos tot això que vivim, tot el que esperem i tot això que ens passa pel cap.