dimarts, de novembre 16, 2004

Cop a ETA | Enquesta de Noxa

Abans que Batasuna ens faci perdre més el temps, la Policia ha donat un altre cop a la banda ETA. Ahir, Julen Madariaga (un històric d'ETA de l'òrbita batasuna) reconeixia al Canal 33 que aquest factor -el policial-, a banda de la progressiva desafecció de la societat basca respecte ETA i el seu entorn, han estat fonamental pel debilitament de l'organització terrorista. Anem bé.
:
L'altre tema d'avui és l'enquesta de Noxa que publica La Vanguardia i que confirma la tendència que fa uns dies vam comentar de l'Idescat. És a dir: El PSC i els seus socis pugen (cert estancament d'ERC), CiU i PP, baixen. L'aturada d'ERC i potser algun tema intern expliquen per què estan una mica nerviosos (a veure si l'hegemonia se'n va a fer punyetes...). L'Artur Mas és el 7è líder més valorat, per darrera de Duran. A com cau això al Congrés de la Federació de CiU... el que han prohibit de fer-hi esmenes.

noxa
La Vanguardia ha publicat en la seva edició digital aquest gràfic il·legible, i, en canvi, es veu molt bé un altre que ho compara amb resultats de 1999 (?). Males llengües diuen que així és l'única manera que poden fer per amagar el creixement del PSC.
Publica un comentari a l'entrada