diumenge, de novembre 14, 2004

Iceta a l'Escola de la JSC

Aquest matí m'he llevat d'hora (siguent diumenge, s'entén) per fer unes quantes coses que havia de fer i poder assistir a la cloenda de l'Escola de Formació de la JSC de Mataró. Ha estat una bona experiència, em diuen, amb força contingut, amb estones de convivència i amb una participació considerable (felicitats, Xesco i companyia!). A la cloenda, coincidim amb el Primer Secretari de la JSC, en Víctor Francos, i altres persones del seu equip. També ens hem vist amb la Consol Prados, en Francesc Melero, i l'Ivan Pera; tota una mostra de suport del PSC a la feina tan destacable dels joves socialistes.
:
La cloenda anava a càrrec del Viceprimer Secretari del PSC, en Miquel Iceta (en sèrio: hem comentat breument aquest blog i la necessitat que hi hagués més gent del PSC aprofitant aquestes noves eines per explicar-se). En Miquel ens comenta el seu article d'avui a La Vanguardia, especialment a l'hora de rememorar que no tot han estat camins de roses en aquests darerrs anys pel PSC. El seu discurs, brillant i irònic com sempre, ens omple de ganes. Té raó quie no pot ser aquesta carta de l'esquerra que sembla que haguem vingut a aquesta vida a sofrir, i que hem de fer les coses amb alegria, és a dir, amb petites passes, que són petites victòries, enlloc d'esperar que arribi un dia que tot s'arreglarà.
:
Ha sortit de tot: el posicionament polític dels nostres socis i adversaris, les polítiques que hem de fe especialment adreçades a la gent que viu pitjor, el Pressupost de la Generalitat, la Constitució europea... En fi, ha valgut la pena.