dimarts, d’abril 12, 2005

Menys trinxeres. Més Patxi.

Consell de Seguretat i Prevenció
:
Aquest vespre he tingut reunió del Consell de Seguretat i Prevenció en el que, a banda de diversoes coses que hem tractat, hem mantingut interessants debats a rel de la Memòria de 2004 de l'Àrea de Via Pública. També hem elegit unànimement el cap de Bombers de Mataró, Manel Catà, i l'advocada Núria Calpe, que ve en nom del Col·legi d'Advocats, com a representants d'aquest Consell al Consell de Ciutat. Felicitats.
:
Els nous sectors serviran per rehabilitar els barris
:
Això és el que anuncia el regidor mataroní Arcadi Vilert a l'entrevista que hem publicat al web del PSC, a rel de la recent adjudicació del soci que ha d'ajudar a l'Ajuntament a urbanitzar el sector d'Iveco-Pegaso que, d'una qualificació industrial dura, passa a un sistema flexible (economia competitiva, habitatges, zones verdes, equipaments) recuperant per la ciutat una franja a prop de mar que teníem "segrestada".
:
La campanya de Patxi (XI)
:
carmencalvoiPatxi Patxi López i la ministra de Cultura, Carmen Calvo, a Bilbao.(Foto: Gorka Lejarcegi)
:
Savater, junt amb 187 intel·lectuals bascos, ha signat un Manifest per la Cultura a favor de Patxi López. A més, Montilla ha dit que el PSC respectarà la decisió que prengui el PSE després de les Eleccions Basques, com, de fet, mai no ha qüestionat ningú. Carmen Calvo i Maite Fernández de la Vega han acompanyat avui el candidat socialista basc i dijous ho farà Zapatero, en un gran acte central de campanya. Mentretant, el PP proposa un suïcidi judicial al Govern sobre la pressumpta il·legalització d'aquest partit amb nom del teló d'acer. No tan sols no es volen moure de la trinxera, és que disparen als que han compartit amenaces i alguns "compliments" de les amenaces. La Llei de Partits, contra el que pensen PNB i PP, és una cosa sèria. I fa falta un aval judicial important per procedir. Menys trinxeres. Més Patxi.
Publica un comentari a l'entrada