divendres, d’abril 29, 2005

No ha estat un dia fàcil

Avui no ha estat un dia fàcil, especialment per al regidor Toni Civit, que ha anunciat la renúncia de la seva condició de regidor, renúncia que pot permetre recomposar una situació de crisi creada després de la dimissió del director de l'organisme que presidia. I després d'haver-se conclòs un expedient informatiu que, si bé l'exculpava d'irregularitats, posava de manifest pràctiques de barreja de l'activitat partidària amb la institucional, i una evident descoordinació. Això era inadmissible. Que la responsabilitat política hagi arribat fins aquí, però, honora el regidor, expressa la seva valentia i, sobretot, permet buscar solucions que porten a l'efortiment del Govern. Finalment, ningú no pot entendre el dolor, la situació personal difícil i les sensacions negatives que passa avui aquesta persona, i que també caldria respectar, pensem el que pensem. També per als amics d'ERC, als que desitjo es recomposin i puguin representar sense més atzucacs els ciutadans que els van fer confiança. Fermesa i confiança, doncs.
:
Actituds que ens han de portar a no perdre més temps en el veritable objectiu per al qual vam fer el Pacte de Govern: governar, prendre decissions, fer-ho plantejant-nos objectius ambiciosos però assolibles, sabedors d'una base electoral molt àmplia que representa una esquerra plural majoritària a Mataró, i amb els ulls posats en la ciutadania i el seu benestar.
:
Perquè això sí, no parem. No podem parar ni un segon, malgrat tot. Aquesta setmana, curulla d'activitats d'altra banda, ha estat la de l'acabament de les obres del carrer del Cós, la de l'inici d'una campanya per estalviar aigua o la de l'inici de la reforma de la mitjana de l'Av. Lluís Companys, per exemple. S'han fet reunions informatives amb veïns de projectes de futur, s'han constituït consells territorials de participació, anem avançant en el Pla pel Desenvolupament Econòmic i Social, s'ha presentat l'Informe de Conjuntura de l'actual trimestre, i segurament em deixo moltes coses. Del dia a dia però també de les estratègies de futur. D'un Govern que treballa força, que ho fa al costat de la gent, però que també sap on va (i també ho vol concertar amb la gent). Justament per tot això val la pena fer els esforços que tots estem fent.
Publica un comentari a l'entrada