dilluns, de juliol 11, 2005

De Londres a la humilitat

Reflexió anglesa
:
Esclaten unes bombes al cor de Londres i tens la sort de la il·luminació prop de casa. I ja has perdut la virginitat. Ens fascina el cant de les sirenes de Blair, tant que han de recomanar-te que no siguis babau.
:
Articles mataronins recomanats
:
Mataró report treu un excel·lent reportatge sobre els plans integrals, una manera d'afinar l'acció política en un territori, prop de la gent. I un altre sobre el barri de Vista Alegre, una mena de somni fet realitat, que tanca un cicle sobre els veïnats mataronins. I Manuel Mas proposa, amb une spinzellades, algunes línies de reflexió sobre el final de curs polític, a capgros.com.
(Foto: Vista Alegre, Sergio Ruiz)
:
Consell Municipal Socialista
:
Avui hem reunit a l'Ajuntament de Mataró els representants socialistes a diferents organismes municipals. Ho hem fet per repassar les línies generals del Pressupost i el Programa de 2006 (sis mesos abans!), que el Govern ha fet ja públiques i ha posat a debat públic. També hem parlat de la nova revisió cadastral i d'altres aspectes de la realitat local. L'Oriol Burgada, de Televisió de Mataró, em preguntava sobre les descoordinacions i els problemes, si hi són; sincerament, em sembla quie el Govern està força coordinat (aquest matí, sense anar més lluny, hem fet força rerunions de coordinació), amb totes les limitacions, però també la riquesa, d'un govern de coalició. Dels problemes, he dit dues coses. Un, si les coses es fan bé, el que cal és explicar-les bé, i esmerçar-hi hore si esforços. I si no es fan bé, rectificar-les. Segurament hi ha exemples, però crec que aquesta actitud humil és l'única possible per als governants.