dimarts, de juliol 05, 2005

Gala C&A | Baron | López | Romero

Cançó lleugera?
:
galaca
:
Vinc d'un acte collonut, enormement positiu. Em refereixo a la gala que s'ha muntat a Mataró per presentar la nova botiga de la cadena C&A a Mataró, que es passarà dissabte per CityTV, i que dedica l'entrada a una causa solidària. Hi han actuat des de David Civera fins a d'altres que van passat per Operación Triunfo, com Àlex, Natalia, Nuria Fergó o Manuel Carrasco (sort del meu fill, que m'acompanyava, ell m'anava indicant en un món del que més aviat conec poques coses). També han actuat altres menys coneguts però amb molta marxa. Al públic, ple de gent entregada. No tenien manies de cap mena (ni idiomàtiques, Pedro). A banda de ser un element de promoció del nom de Mataró i dels atractius de la ciutat, com poques oportunitats hi ha, he pensat força amb aquesta reivindicació dels sentiments forts que significa avui per avui això que se'n diu, paradoxalment, cançó lleugera. Són cançons que parlen del que realment val la pena, expressen de forma molt diàfana el que tots portem a dins, i crec que és justament això el que els dóna l'èxit que tenen. Mai he cregut que simplement la promoció, o el ritme, o les imatges suggerents, siguin suficients. Per més informació al respecte, us recmano un article molt revelador de Francesc Grané a Foc Nou (febrer de 2002) que porta per títol "Operación Triunfo: el triomf de la 'catolicitat'" (Francesc: quin dia el penges a internet?) .
:
El rumb de Baron
:
Hi ha tres intervencions de l'Alcalde de Mataró, aquests darrers dies, que són molt reveladores respecte el rumb que vol donar a la ciutat. Es tracta de dues entrevistes, una a PortalMataro.com i l'altra a El Punt, i del discurs d'ahir a la Jornada "Mataró, ciutat mediterrània". Pels qui seguiu la política local (compte, no la politiqueria, aquí us avorrireu), són força recomanables de llegir.
:
López ve d'Arbeca?
:
Acabo de sentir el diputat del PP, Joan López, reclamant una sèrie de mesures en l'àmbit de la salut, a Mataró, que el Govern de la Generalitat ja contempla. I té la barra de demanar-les després d'anys de col·laboració del PP amb un Govern, el de CiU, que no havia mogut un dit. Demana un CAP a la Via Europa, la construcció d'un centre de salut mental a l'Hospital o, això que ha dit fa ben poc la consellera Geli, ampliar al màxim l'obretura dels CAP. Ve d'Arbeca, no llegeix els diaris o és que ha decidit votar el PSC?
:
Vespre a Rocafonda
:
Un èxit ha estat avui el cafè-tertúlia que, protagonitzat per la meva companya regidora, Alícia Romero, hem fet els del PSC al barri de Rocafonda. Més de trenta-cinc persones, una vintena d'intervencions, una colla de comentaris del més variat. Un èxit, ja dic. Un èxit de la proximitat i de parlar cara a cara.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

On es pot trobar la politiqueria?

Ramon Bassas ha dit...

A molts altres llocs, però no en aquests tres links que recomano, t'ho asseguro.