dilluns, de juliol 18, 2005

Sopar i Estatut

Ahir, sopar
:
Bé, com ja vaig anunciar, vam trobar-nos una colla de blocaires mataronins ahir al vespre per sopar una estona i riure'ns del mort i del qui el vetlla. De fet, fora d'en Cinto, coneixia personalment tota la resta, o sigui que ens vam perdre l'oportunitat de conèxier alguns dels que només sabem per la cibercuriositat. O de comptar amb algunes absències que aviat recuperarem. A la taula de la primera foto, al restaurant El Tramvia, d'esquerra a dreta hi teniu en Jesús, en Cinto, en Marc, en Joan Sl. (autor d'aquests, per ara, dos únics documents gràfics publicats), en Francesc, la Núria, en Joan Sf., en Miguel, un servidor de vostès, l'Eloi, en Quico i la Judith, dotze del patíbul fent el freak!
:
No explicaré cap acudit ni cap de les coses divertides perquè així mantenim una mica el misteri. I les ganes d'apuntar-s'hi un altre dia. I potser la reputació.
:
La segona foto indica que alguns vam voler posar una mica de sal a l'encontre i ens vam trobar a pocs metres del mar apurant la penúltima, fent-nos les últimes puies (rotllo tripartit, rotllo periodistes, rotllo guerra de sexes, lo de sempre...), encara que n'hi ha quatre més que romanen a la part fosca. Per què serà?

Volem l'Estatut!
:
Aquesta imatge i un reguitzell d'arguments provenen del blog de Miquel Iceta qui, amb raó, mostrava diumenge la perplexitat que hi hagi una proposta d'ampli consens per millorar substancialment l'Estatut de Catalunya i que el principal partit nacionalista (per alguns, l'únic, per altres, tots ho són... en fi) hi estigui en contra per pura rebequeria (com un Esperalba qualsevol, esperem que ho sigui del tot). 23 anys sense moure un dit, i ara, tampoc. On és el patriotisme?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Soc algun dels que només sabeu per la cibercuriositat, t'asseguro que el proper no me'l perdo, si el meu fill petit no em passa cap altre virus és clar.

Ramon Bassas ha dit...

Sí, senyor. Encara hi ha prioritats i vas fer molt bé. La propera vegada ens veurem, doncs.