divendres, de juliol 08, 2005

Més Ple | Flores a Londres


Més de Ple

Del Ple d'ahir podríem destacar el pla per incrementar la dotació de places d'escoles bresol a mataró, ciutat que, malgrat que és la que té els ratis més alts d'alumnes escolaritzats de 0 a 3 anys en centres públics, encara ha de fer un esforç per a la dotació mínima que s'han proposat el conjunt d'administracions catalanes. També s'ha de destacar la important modificació de planejament que permetrà recuperar un tros estratègic de la ciutat, que ara té fort impacte industrial i que impedeix l'aprofitament de la façana marítima, i dedicar-lo a més zones verdes, equipaments, habitatges de protecció oficial i nous vials. És a dir, respirar millor, aprofitar els nostres encants per a la nova economia, viure a la ciutat millorant l'accés a l'habitatge, etcètera. També es van aprovar dos avantprojectes i la construcció relatius a dos aparcaments importantíssims, un pel cor del barri de Cerdanyola i un altre pel cor del barri de Peramàs. A més d'altres temes, el Ple va dedicar al voltant de 3 hores i mitja a precs i preguntes (a parer meu, els meus companys de Consistori, i potser jo mateix, tenim massa tendència al rotllo). En alguna d'aquestes preguntes, roman una simbiosi de la que ja m'havia referit, que uneix la dreta amb l'extrema esquerra, ni que sigui estratègicament. En fi, no és notícia, de fet.

Foto: Aida Morell (capgros.com)

Mossos a Londres

De cop recordo que m'havia dit l'inspector Antoni Flores, cap de l'àrea de Mataró dels Mossos d'Esquadra, i també l'excap, en Quim Belenguer, que serien aquests dies a Londres. L'Intendent Major cap de la Policia Local de Mataró em diu que tots dos estan bé. De fet, capgros.com ha publicat fa una estona una entrevista que han mantingut per telèfon i que val la pena de llegir. Tots dos formaven part d'un curs, junt amb altres comandaments de la Guària Urbana de Barcelona, i eren a la capital britànica per conèixer les instal·lacions de Scotland Yard. Foto: capgros.com

8 comentaris:

Anònim ha dit...

ahora me entero que CODESEMA, LA CUP,UNIO DE PAYESUS,Y ALTERNATIVA VECINAL SON LA EXTREMA IZQUIERDA DE MATARO.
SI POR EL CONTRARIO TE REFIERES HA LA AV. CERDANYOLA COMO EXTREMA IZQUIERDA, TE ACONSEJARIA QUE TE LO HICIERAS MIRAR, HAY MUY BUENOS SIQUIATRAS EN MATARO.

Ramon Bassas ha dit...

Tens raó, no deuen ser d'esquerra (que consti que no ho deia genèricament), i potser caldrpa, a la vista d'aquestes aliances estratègiques, com dius, anar a veure llur adscripció al psiquiatre. Sí que n'hi ha de bons, a Mataró.

Anònim ha dit...

EXPLICATE MEJOR POR FAVOR,
PORQUE SI PIENSAS QUE LO DE EL JUEVES EN EL PLEMO ES UNA ALIANZA
POLITICA EN CONTRA DE TU PARTIDO NO ES QUE NECESITES UN PSIQUIATRA,
LO QUE NECESITAS ES INGRESAR LO MAS URGENTE POSIBLE EN UN PSIQUIATRICO

Anònim ha dit...

Yo lo tengo claro los únicos de "izquierdas" que hay en la ciudad sois vosotros los SOCIALISTOS, sois tan listos que lleváis viviendo de esto, alrededor a los 7 kilos al año, desde hace demasiado tiempo.
Creo que cuatro añitos en la oposición os hacen tanta falta como el aire a los humanos.

Acuérdate que dice ahora del talante tu amado líder Zapatero, (después de 8 años en la travesía del desierto claro). Los ciudadanos no son tontos, la teoría de la pinza no es nueva como bien dices, además no la inventaste tú. Si esta gente se organiza y consiguen un buen cabeza de lista tenéis los días contados.

Joan Safont ha dit...

Extrema esquerra? No insultem a l'esquerra, sisplau! Extremistes, sí, jo els situaria a l'altre costat de l'arc, no dic parlamentari perquè per sort aquesta gent estan fora de les institucions, i per molts anys!

Ramon Bassas ha dit...

Bé, el que volia dir en aquest petit comentari ja ho he expressat altres vegades. Crec que hi ha, diem-ne, una confluència interessada entre algunes iniciatives de l'oposició (no sempre, però sí a vegades, i tots ho hem vist) i el paper de corifeu d'alguns partits sense representació. Tens raó, Joan, no sé si massa d'esquerres. Almenys, no de la amnera com entenc jo que és l'esquerra, és clar, sempre hi ha algun fidelcastro per donar lliçons.

D'altra banda, ignoro per què els psiquiatres, o els seus pacients, són usats encara com a material de sorna i insult, a no ser que reveli dades concloents sobre la categoria moral de qui ho profereix.

Sobre el comentari del segon anònim (o el mateix d'abans, després d'haver descobert que hi ha minmúscules) li he de dir que no desesperi, que la via democràtica val la pena i recomano que s'usi. Però compte amb les decepcions, pel que veig potser no li sortiran els comptes.

Pedro ha dit...

El que has d'admetre és que 26 anys governant una ciutat no és alternància.

Ramon Bassas ha dit...

Diguem que l'alternança, en clau local, es viu entre majories del PSC i majories en coalició. Les alternatives al voltant de la dreta no han quallat.