divendres, de juliol 29, 2005

Anem a tancar, doncs

Foto: Anada a Ofici, dia 27, autor: Francesc Amat.
:
L'anterior nit la vaig acabar tancant el darrer acte a la Plaça de Santa Anna, amb respectables acompanyants de converses d'aquelles que hi ha un cop la desinhibició ha fet efecte. No publicaré res, que sóc un cavaller. Només puc dir tres coses: una, el tema dels blogs i concretament els dels mataronins, va sortir. Dues, he de fer alguna referència a la revista dels momeroters, "La Banyeta" (edició 2005) que satiritza cada any polítics i altres especímens (referència feta). I tres, que l'Oriol Rodri (si se'n recorda...) m'ha promès unes fotos per penjar a aquest blog fetes aquesta nit.
:
Veníem feia estona del ball de Requisits, i d'un espectacle inclassificable (Leandre & The Beat Band) en el que la noia que tenia al davant li va agafar un atac de riure. I, encara abans, de l'excel·lent concert de Dani Nel·lo i la banda Vértigo. La gent que va anar a veure Yossou N'Dour estava també molt contenta. Avui, "Anem a tancar" i ja veurem.
:
Total, que he començat el darrer dia feiner, diríem, abans de vacances, amb cara de resaca i amb una son que he mig resolt fa una estona davant el televisor. Sí, sí, representa que ja sóc de vacances, l'objectiu de les quals són relaxament, ordre (a casa, especialment) i llegir.
:
Tot això en un dia feliç al món per l'anunci fet ahir per l'IRA anunciant que abandona les armes. A veure si s'encomana. I un dia decebedor a Catalunya perquè, erre que erre, hi ha qui s'entesta en fer el seu Estatut i no el de tots els catalans i catalanes, amb la defensa d'un articulat anticonstitucional que tan sols farà aturar (o alentir, anant bé) el procés de reforma inicia amb tantes expectatives al nostre país.
Publica un comentari a l'entrada