divendres, de setembre 22, 2006

Escoltant | Cap proposta

Escoltant
:
Dimecres començàvem la precampanya de l'única manera que abem fer: escoltant. És a dir, vam iniciar, amb l'Alcalde Baron, el porta a porta que farem a unes quantes llars per donar la cara, parlar de tu a tu, prendre bona nota del que ens diuen i, quan es pugui, demanar el vot per Montilla i el programa que atén els problemes reals d ela gent i els dóna resposta.
:
Després vam anar al nostre local del barri de Cerdanyola a parlar amb altres ciutadans que s'hi havien aplegat. Ho vam fer amb la Consol Prados, fins avui Secretària d'Immigració de la Generalitat que, des d'ahir, a rel de l'esplèndida votació al Consell Nacional del PSC, torna a ser candidata a diputada, aquesta vegada en el número 15, per la llista socialista de Barcelona.
:
Cap proposta
:
En una ciutat que bull de projectes i de realitzacions, que no para, que cada dia treballa en noves coses i n'enllesteix d'altres d'importants, el flamant candidat de CiU estrena portada amb tres missatges. Un, que compatibilitzarà la política i els negocis (com Fernàndez Teixidó?). Dos, que a canvi de l'Alcaldia pactarà amb qui sigui (fem números: pactarà amb un PP que entrarà amb CiU com el cavall de Troia). I tres: que no té cap proposta, ni tan sols una, a fer en aquests moments, fora de parlar d'ell. Ni una.
:

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Si us plau, en el porta a porta, passeu per Can IC-V. Segur que arreplegue a un que jo m'en sé.

Anònim ha dit...

Benvolgut Ramon,

Primerament recomanr-te el web polític www.olladegrills.cat, i convidar-te amablement a que, si vols, el "linkis" al teu bloc.

Crec que el millor que podrieu fer ,per tractar que no s'us escapi la victòria finalment, seria publicar escalonadament als medis afins informacions sobre la despesa social que formalitzarà el govern municipal els últims mesos de mandat.

Jordi Hereu ha de representar la voluntat d'un jove polític amb noves idees, d'aprofunri en la imatge d'una barcelona cosmopolita, moderna, catalana i a la vegada universal.Aquesta és la imatge que vol copsar la majoria de l'electorat socialista barceloní.

Anònim ha dit...

Partits de la Claveguera Catalana, corrupta i pestilent:

No digueu que procediu en el meu nom. No us arrogueu que sou els meus representants. Cada pas que doneu vers la vostra quimera identitària és altre abisme que ens separa. Perquè jo mai acceptaré com a pròpia la vostra nacionalitat inventada, ni mai seré el vostre servidor voluntari.

A més de la mort social, que ja em gela la sang, haureu de donar-me la física, si no voleu sentir la meva permanent denúncia de la vostra impostura. Només matant-me podreu comptabilitzar-me com a nacional català, cadàver amb veïnat administratiu a la fossa comuna del cementiri al qual m'enterreu.

Perquè si m'incinereu i llenceu les meves cendres a una claveguera, arribaran al podrit riu, i al mar Mediterrani. I des d'allà seguiran posant-vos en evidència, entre els peixos atònits. I quan el mar s’embraveixi, encara podreu sentir els meus crits: “Esclavistes, lladres de pressupostos, identitats i pàtries, maleïts sigueu vosaltres i la vostra ralea!”

MessageInOut, "Ciutadans Lliures"

Ramon Bassas ha dit...

- Anna,
Bé, ho tindré en compte.

- Anònim,
També ho tindré en compte. No sé què són els "medis afins" i si et refereixes a Barcelona o a Mataró.

- MessageInOut,
Perdona, però és que no sé de què caram parles, si és d'una queixa en el servei de clavegueram o en el de cementiris...

Ramon Bassas ha dit...

- David
Anirem amunt i avall. Si vols una visita "a la carta", també la fem.