dimecres, de setembre 13, 2006

Ridícul vs. important

nom
:
En fi, no sé si serà ridícul avui ser independentista o no ser-ho, però el que deu ser ridícul és entestar-se en un tema tan absolutament ridícul. El fet és que em preocupa saber si el Govern de la Generalitat serà dels que planifiquen les escoles a fer, encara que sigui a corre cuita i sense cap feina feta, o serà dels que no ho planifiquen. M'agradaria saber si serà dels que impulsen la Llei de Barris o la Llei de Serveis Socials o dels que no ho van fer. També seria bo conèixer si mantindran l'avançament del desplegament dels Mossos a les comarques del Sud o tornaran al calendari antic, o si ens treuran la delegació de competències, al municipi de Mataró, en matèria de policia d'espectacle (el que ha permès ser més contundent) o faran com abans, que no ens la volien donar. O si manitindran el complement de pensions o no ho faran, d'acord amb els aliats que abans tenien a Madrid i al Palau de la Ciutadella (el PP). Ah, m'agradaria saber si faran algun habitatge protegit o no. Els d'abans van estar-se vint-i-tres anys sense fer-ne cap, a Mataró. Els d'ara en preveuen cent (a veure si vénen els d'abans i tornen als bons costums...)
:
Però no acaba aquí. També vull saber si executaran els plans que preveuen la constrtucció de centres sanitaris i assistencials o reprendran la, diguem-ne, planificació anterior. En fi, si a Mataró tindrem Llar Cabanellas i ampliació de l'hospital per Salut Mental, si tindrem el nou CAP de La Llàntia, etcètera. Posats a fer, a mi, el que realment m0agradaria, és que ens diguessin si creuen fermament en la construcció d'una línia orbital ferroviària que faci créixer la riquesa de les ciutats de la segona corona metroplitana sense necessitat de fer créixer el CO2 o si faran, com diu laprincipal força de l'oposició, tot el contrari. Bé, ara que hi som posats, desitjaria albirar si la política d'immigració del Govern de la Generalitat es farà amb els municipis (recursos, acompanyament, control...) o es farà com abans, és a dir, res. Anem endavant o tornem a abans?
:
Si voleu, podem continuar, la llista és llarga i, com veieu, els temes no són de la trascendència de la que¡, a vegades, parlen alguns dirigents polítics, especialment els que han de preservar l'equidistància a força de no mullar-se. Les solucions a aquests problemes, per cert (desenganyeu-vos) no té res a veure amb si som o no independents (que no és exactament el que es vota el dia 1, això Catalunya ja ho ha dit). Té a veure amb què proposa cadascú i, també, en l'aval del que ha fet fins ara. Sabeu que passa, és que ja tinc una edat i una família i m'he de començar a preocupar de coses importants...
:

6 comentaris:

Jordi ha dit...

Això de votar conjuntament amb el PP en contra del traspàs de l'aeroport del Prat és catalanista?
hahaha, els sociates sou uns esquizofrènics mentiders que quan us convé us alieu amb el PP per impedir fer avançar Catalunya.
Colla d'hipòcrites!

Pedro ha dit...

Fins que vau arribar vosaltres al poder mai s'havia donat un caos tan gran i tant desagradable a l'aeroport del Prat. Us dóno les gràcies, i en això les dóno a tot el Psoe, a Zapatero per provocar un cataclisme que va afectar a 100.000 persones i a vosaltres per no fer res per avitar-ho, malgrat en el teu bloc només hagis parlat del tema per criticar l'oposició.

Ramon Bassas ha dit...

- Joki,
El que hem fet els socialistes (com CiU i ICV... i Catalunya) és votar a favor d'un text (l'Estatut) que parla de la gestió compartida i del taspàs. I això es farà ben aviat, si uns i altres deixen de fer electoralisme. Gràcies pels insults, però mira d'evitar la referència als malalts quan ho hagis de fer. Diu molt poc de tu, perdona.

- Pedro,
Diria que va quedar ben clar qui en va tenir la responsabilitat, no? Et sona Ibèria i els qui van organitzar la protesta? Però en fi, 'piove, porco Governo'.

Pedro ha dit...

Va quedar molt clar que Aena també va tenir responsabilitat.

Jordi ha dit...

Com a bon socialista, sempre mentint, o manipulant la realitat.
La realitat és que es va presentar una esmena perquè la Generalitat tingués majoria en la gestió de l'aeroport i vosaltres vàreu dir que NO, juntament amb el vostre odiat PP.
PP i PSOE junts en contra que la Generalitat tingui majoria en la gestió de l'aeroport, i això és un FET, encara que intenteu mentir, i amagar aquest fet en els vostres mitjans de comunicació públics que controleu milimètricament no fos cas que s'escapés alguna veritat en contra vostra.
Ja sé que és un diari provincià i de dretes, però hauries de llegir aquest article perquè et quedéssin clars alguns conceptes.

http://www.avui.cat/avui/diari/06/set/15/256635.htm

I si dic esquizofrènic no és per mancar el respecte a la gent que pateix aquesta malaltia si no per constatar un fet, aquí dieu que sou catalanistes, però a l'hora de la veritat vau intentar retallar el màxim l'estatut, i sempre que teniu oportunitat us poseu d'acord "en cuestiones de estado" amb el PP per evitar que Catalunya avanci.
A part d'esquizofrènics sou uns hipòcirtes i mentiders.

Ramon Bassas ha dit...

- Pedro
Mira't béles conclusions dels treballs parlamentaris.

- Joki
Per una vegada que ciU no vota amb el PP... ja ho podein hgaver fet quan van cotar Aznar de president! En fi, quan ciU deixi de fer electoralisme el Govern complirà amb els acords de l'estatut i, òbviament, la generalitat tindrà un paper determinant. Et demano, si us plau, que evitis segons quines referències a l'hora d'insultar. En tot cas, estic molt orgullós d'assemblar-me a un esquizofrènic. En conec alguns de molt agradable si bones persones.