dissabte, de juliol 22, 2006

Propostes | Detencions | Absències

Proposem Consol i Santi
:
nom Rosa Herrero, David Bote i jo mateix (foto: Q.M.)
:
Dijous vam tenir assemblea del Partit a Mataró i vam votar una llista de propostes per formar la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya de la tardor. Jo vaig intervenir defensant la proposta que havia fet la direcció local i que, resumint, a banda d'altres companys i companyes d'altrees comarques, figuren els noms de Consol Prados i de Santi Fontbona. La primera, diputada en aquesta legislatura, ara és al front de la Secretaria d'Immigració de la Generalitat. Al seu esforç em d'atribuir molts dels avenços en matèria escolar, de centres de salut, de planificació d'ifrastructures o en seguretat que ha vist la nostra comarca en aquests 30 mesos de Govern d'esquerres. Rera la proposta de Santi, arenyenc i Primer Secretari del PSC al Maresme, hi ha la personificació de centenars i centenars de militants treballadors i sensibles als problemes de la gent. Els millors col·laboradors de Montilla i del seu projecte. Crec que, al PSC del Maresme, seran rebuts força bé.
:
Mentretant, ahir vam reunir els representants socialistes de tota la comarca en un Consell a Pineda de Mar, per parlar dels temps que vénen. Hi va intervenir la consellera Montserrat Tura, que després ens en vam endur a una sardinada a la platja. Nois, anem com una moto.
:
Més detencions
:
nom
:
Els Mossos d'Esquadra confirmen noves detencions pels successos relatius a l'entrada en uns òptiques de Mataró, després d'altres que ja vaig explicar i després també d'un operatiu en el què hi hem participat activament des de l'Ajuntament. I també la d'una banda que falsificava documentació i a la que s'acusa de diversos delictes en matèria laboral i d'estrangeria, apresada després de l'entrada en un establiment a la nostra ciutat. Un cas que fa esfereir, si grates una mica, que et remet a pràctiques de tràfic humà absolutament execrable. Les detencions són fruit de temps d'investigació, i remeten a l'esforç conjunt dels diversos cossos policials i altres serveis públics contra aquestes pràctiques que sovint s'amagaven darrera tallers clandestins, i que tene en la població d'origen xinès bona part de les seves víctimes directes. Un esforç que va assolir importants èxits amb operacions múltiples especialment entre 2002 i 2003 i que després, a la vista dels èxits policials, s'han fet més selectives però, com es pot veure, de gran envergadura. Convé no abaixar la guàrdia.
:
Segona absència
:
Vinc d'un funeral, el segon d'un agent de la Policia Local de Mataró durant aquest 2005, l'agent Leno, un actiu i veterà del cos, molt estimat i apreciat pels seus companys. El ciberespai, també, com a prec, com a crit, com a silenci. Per dir no sé com que el dolor escriu el misteri, i que descansi en pau.
:

2 comentaris:

Tercera Edad ha dit...

Hola RAMON bien por los mossus y por toda la policía que creo que están
trabajando de valiente para que mataró vuelva hacer como hace 40 años que podías dejar la pueda
abierta si miedo ha nada , yo lo hecho de menos, siempre tienes que estar pensando hoy me tocara mi
la intranquilidad es muy mala un saludo ENCARNA

Ramon Bassas ha dit...

Encarna,
Lo cierto es que siempre ha habido delincuencia y creo que siempre la habrá. Es tarea de la sociedad que ésta pueda reducirse, con medidas policiales y de cualquier otro tipo. Yo creo que, de todos modos, la delincuencia aumenta cuando hay también más posibilidades y dificultades para acceder a éllas; es decir, sólo se roba si hay para robar.