dilluns, de febrer 19, 2007

10 anys | Til·la a CiU | Dos cops policials

10 anys
:
Zhang Xiaogang, Pare i fill (2005)
:
Tots els anys de joventut alimentant el rei que dúiem a cos ara són matèria d'àlbum de fotos. El fill ens ha obert la porta d'un nou món que els avis anomenen maduresa. Al capdavall la maduresa no és altra cosa que conformar-se a deixar de ser el centre ela nostra vida.
:
Joan Barril, Condició de pare. Ed. La Campana, Barcelona, 1997, p. 51
:
(...) ens sentirem
amb aquella presència desvalguda
de fill però ta poderosa per l'amor que provoca
i que crida la presència urgent d'un pare
(...)
que estima
des del profund origen que absorbeix
la cadena dels pares i dels fills.
:
Narcís Comadira, Somnis i runa, Ed. Proa, Barcelona, 1992, p. 34
:
Til·la a can CiU, si us plau
:
Ara que hem descobert que no és Mataró qui ha de despertar sinó el seu Govern (a veure si s'aclareixen), recomano als de CiU que repassin aquest post. I que prenguin til·la, que no arribaran a la campanya. Ho dic perquè potser seria hora que, a més d'algunes fotos del noi de Cabrera, presentessin alguna proposta. Per exemple, davant la contundent actuació, valorada en 60 milions d'euros, que s'està emprenent al Rengle amb la construcció del complex universitari i de coneixement del TecnoCampus, la de més empenta i quantia que s'ha fet mai a la ciutat, la resposta del candidat de CiU és balbucejant: no s'ho creu i demana calés a la Generalitat. Ni que fos un sol euro, seria infinitament més del que apostaren els governs de CiU per aquest projecte.
:
Dos cops policials
:
Aquests darrers dies s'ha saldat amb dues importants actuacions policials, liderades pel Cos Nacional de Policia però amb la col·laboració clau de la Policia Local de Mataró, un pas més en lesforç de coordinació que, com es veu, dóna bons resultats. La primera, després de temps de feina, és la caiguda d'una pressumpta xarxa de narcotraficants a la costa, des de La Selva fins el Maresme. La segona ha estat la detenció d'un conjunt de persones relacionades amb pressumptes delictes contra l'Estatut des Treballadors i la Llei d'Estrangeria. Bona feina.
:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Atenció mataronins/es!!
per mirar nous videos...
Versió 2:
http://www.youtube.com/watch?v=wjn6GFvpazw
Versió 1:
http://www.youtube.com/watch?v=cB1bHf-_NJo

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,

Sí, un canvi, però no pas cap mentida. La proposta que el govern va presentar el passat mes d'octubre incrementa la dotació de zones verdes respecte el planejament actual. El desplaçament de la carretera d'Argentona, per exemple, és una solució suposa una millora ambiental respecte al planejament anteriro, que contempla l'execució d'un nou vial descendent a través del turó de Cerdanyola, actuació que requeriria una important afectació paisatgística. El fet que el sostre edificable previst a l'àmbit del Sorrall es concentri entre el nou traçat de la carretera d'Argentona i la zona de Garrofers, fa que es pugui preservar aquesta zona.

És a dir, així obtenim el parc que volíem i que no teníem al planejament. I hoi fem amb els criteris que ja vam exposar al Programa. I que el conjunt de grups municipals van aprovar amb el Pla de l'Habitatge (i que ara callen).

En fi, gràcies, doncs, per poder-me explicar, encara que amagueu la identitat. Hi ha molta gent interessada en no explicar la veritat als veïns. I no és cap ironia.

Una abraçada,