dimecres, de maig 14, 2008

Esteve | Juan Manuel

Esteve, sort!
:
Aquest matí el meu company Esteve Terradas ha deixat les seves responsabilitats al Govern de Mataró per incorporar-se a la Delegació del Govern a Catalunya per fer de cap de gabinet de Joan Rangel. Som molts els que l'hem felicitat, els qui hem agraït profundament el seu servei a la ciutat i al projecte de canvi del que n'ha estat testimoni de primera línia i els que li hem desitjat èxits en aquest nou camí. Hi haurà temps, potser, per avaluar un dia què vol dir tot això, quina ha estat aquesta trajectòria i -especialment- el grau de complicitat i d'empatia amb què tots plegats hem treballat amb ell.
:
Un servidor, per exemple, el va conèixer fa molts anys. després, vam compartir Partit i més endavant Govern i -com us podeu imaginar- n'hem viscut de tots colors.
:
Ara, un altre mataroní, un altre socialista mataroní, s'incorpora en llocs de responsabilitat del país (no tot s'acaba a l'Ajuntament... ni a les institucions!). Fa ben pocs anys, això era una utopia, gairebé. En poc temps, Mataró té diputat provincial, diputada autonòmica, diputat a les Corts... i ara l'Esteve en aquest important càrrec de l'Administració Perifèrica de l'Estat. Em sembla que hem posat les millors persones arreu.
:
I aquí caldrà renovar. La Núria Aguilar serà la nova regidora socialista. Renovar vol dir també això, tenir la capacitat d'incorporar noves veus, noves sensibilitats, més presència de dones, més experiències, més risc, més confiança, més novetat, més socialisme... així vam fer la llista, els del PSC, amb gent capaç i solvent per endegar un programa ambiciós. El PSC és això: la capacitat de renovar amb el mestratge de l'experiència. I els càrrecs que he citat, i molta gent sense càrrec (que ni el voldria), són aquest mestratge.
:
Juan Manuel Piñuel
:
Aquesta notícia ha coincidit amb el nou brutal atemptat d'Eta, que s'ha endut la vida de l'agent de la Guàrdia Civil Juan Manuel Piñuel Villalón, a la localitat de Legutiano (Àlaba). Un acte davant el qual només s'entén la condemna més enèrgica, el dol més sentit, el suport més fidel a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat i l'acció més contundent per detenir-ne els autors i portar-los a la Justícia. Tota la resta és complicitat.
:
(Vine als 5 minuts de silenci, dijous a les 12 h, davant l'Ajuntament)
:
Publica un comentari a l'entrada