dimarts, de juliol 14, 2009

La dreta intervencionista

:
El meu company Ivan Pera, regidor d'Esports de Mataró, va alertar la setmana passada de l'excés intervencionista del cap del grup del PP de Mataró, Paulí Mojedano, que al Ple d'aquest mes va afirmar literalment que en els clubs de futbol de la ciutat només hi ha bona voluntat però que no hi ha professionalitat, ni preparació ni la capacitació per poder-s’hi dedicar. Ho va dir així de clar i va quedar tan panxo.
:
Al Ple, Mojedano va afirmar que moltes vegades hi ha una mala gestió de recursos econòmics per part dels clubs. Alhora, el PP va presentar una proposta per crear un programa que definís quina feia havien de fer els clubs i com l’havien de fer.
:
Davant d'això, l'Ivan creu que cal fer les coses "substancialment diferent: creiem en el treball i el paper que fan els clubs esportius i també els de futbol; la nostra feina és estar al costat dels clubs, un pas per darrera, acompanyant-los i també acordant amb ells els objectius que compartim plegats per millorar el futbol base de la ciutat; posar al servei del futbol les millors instal·lacions;i treballar anant a fons dels temes, però ho fem amb els clubs i amb la gent del món de l’esport, i no buscant el cop d’efecte mediàtic o el titular fàcil", va dir.
:
També va assenyalar que la millora del futbol base és un tema que es treballa conjuntament amb la Comissió de Clubs: “Estem treballant en la millora del futbol base a partir d’un Pla de Millora que revisem i actualitzem en funció dels objectius i dels resultats. Un Pla que surt del Pacte pel Futbol”.
:
Fotos: Mojedano amb un líder de la CUP local (autor: Joan Salicrú) i l'Alcalde Baron amb Ivan Pera (autor: Quico Melero).
: