dilluns, de desembre 21, 2009

Economia, Parlament i Escola.

L'activitat dels socialistes, a Mataró, de divendres ençà, ha estat intensa. La començàvem amb un acte molt il·lustratiu de Manuel Mas, al Pla d'En Boet. El diputat a les Corts, exalcalde de Mataró (presentat pel seu successor), portava un magnífic power-point on hi va bolcant les dades sòcio econòmiques més rellevants i ofereix algunes pautes no tan sols de la sitúació, sinó d'aquelles possibilitats que s'albiren de sortir de la crisi actual.
:
Dissabte al matí ens vam partir, uns van anar a la visita al Parlament de Catalunya de la mà de Consol Prados, de la que podeu seguir el relat al bloc de la Glòria, aquí. Del seu perfil de Facebook he tret aquesta foto. La Consol ja porta unes quantes visites de matatronins i mataronines al Parlament, només cal que se li demani i se'n pot organitzar una. Vosaltres mateixos.
:
Alhora, d'altres ens quedàvem per obrir l'Escola de Formació "Remigi Herrero", que la JSC ha organitzat tot el cap de setmana a Can Soleret, a Mataró. Vaig participar-hi junt amb Josep Mª Sala, Gisela Vargas, Santi Fontbona i Graciela Medina (la foto és del perfil de Facebook d'en Carlos Fernàndez, que intervenia a continuació, però n'hi ha d'altres...). La resta de la trobada incloïa també noms i propostes molt atractives per fer bullir l'olla, per contrastar punts de vista i per aprendre, que ens cal molt. A tots, començant per mi.
:

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un cap de setmana ben farcit de cors vermells.
Divendres per sentir parlar d'economia, dissabte visitar el Parlament i, amb els joves vaig estar diumenge.