dissabte, de desembre 26, 2009

Pressupost i dinar del PSC amb la premsa | Legal, de nou

:
Dijous al matí, a l'Ajuntament, vam aprovar el Pressupost Municipal per 2010, després d'un llarg període d'elaboració, debat i diàleg, i després també de molt esforç per quadrar uns comptes en temps de crisi. Per atendre els grans projectes que no poden quedar aturats, que ens han d'ajudar a situar-nos en el millor moment quan la crisi acabi, i per atendre el munt de situacions familiars que es viuen a la ciutat amb dificultats evidents. Política de creació d'oportunitats i de xarxa social. Llàstima d'oposició, i no és tòpic. Llàtisma, sobretot, dels insults i les males maneres de Joan Mora, el cap de CiU, titllant de mentiders els membres del govern, de poc capacitats o de malversadors. Això sí, no té el que ha de tenir (dignitat?) per anar als jutjats d'una vegada i aventurar-se a perdre, com han fet altres amb més valor que ell.
:
El dimarts, en Santi i jo vam dinar amb els periodistes, en nom del PSC del Maresme i de Mataró. Podeu veure'n la crònica de Judith Vives, a Capgròs, clicant aquí (seva és també la foto). Vam fer balanç del 2009 i vam anunciar, pel 2010, que treballaríem per fer bé la eina que ens van ecomanar (a les instuitucions i al Partit) i que també faríem arribar arreu de la ciutat i la comarca la feina feta pel Govern de la Generalitat, en l'any de les eleccions al Parlament de Cataluny: més escoles, més centres de salut, més inversió i planificació en infrastructures viàries, ferriviàries, de sanejament...
:
Finalment, la via judicial va imposant també el criteri que ha mantingut l'Ajuntament respecte el sector de Fàbregas i de Caralt a Mataró. Si la primera sentència, fa uns dies, destacava la legalitat d'una part de l'operació, ara quatre més, del TSJC, en destaquen també de la modificació del Pla.
:

3 comentaris:

jordi ha dit...

Doncs mira... ara la fiscalia provincial demana parar el desmuntatge, per alguna cosa serà...

marià ha dit...

Doncs mira... ara també és el jutge!

Ramon Bassas ha dit...

- Jordi i Marià
En parlem quan acabi tot això.