dissabte, de desembre 26, 2009

Pressupost i dinar del PSC amb la premsa | Legal, de nou

:
Dijous al matí, a l'Ajuntament, vam aprovar el Pressupost Municipal per 2010, després d'un llarg període d'elaboració, debat i diàleg, i després també de molt esforç per quadrar uns comptes en temps de crisi. Per atendre els grans projectes que no poden quedar aturats, que ens han d'ajudar a situar-nos en el millor moment quan la crisi acabi, i per atendre el munt de situacions familiars que es viuen a la ciutat amb dificultats evidents. Política de creació d'oportunitats i de xarxa social. Llàstima d'oposició, i no és tòpic. Llàtisma, sobretot, dels insults i les males maneres de Joan Mora, el cap de CiU, titllant de mentiders els membres del govern, de poc capacitats o de malversadors. Això sí, no té el que ha de tenir (dignitat?) per anar als jutjats d'una vegada i aventurar-se a perdre, com han fet altres amb més valor que ell.
:
El dimarts, en Santi i jo vam dinar amb els periodistes, en nom del PSC del Maresme i de Mataró. Podeu veure'n la crònica de Judith Vives, a Capgròs, clicant aquí (seva és també la foto). Vam fer balanç del 2009 i vam anunciar, pel 2010, que treballaríem per fer bé la eina que ens van ecomanar (a les instuitucions i al Partit) i que també faríem arribar arreu de la ciutat i la comarca la feina feta pel Govern de la Generalitat, en l'any de les eleccions al Parlament de Cataluny: més escoles, més centres de salut, més inversió i planificació en infrastructures viàries, ferriviàries, de sanejament...
:
Finalment, la via judicial va imposant també el criteri que ha mantingut l'Ajuntament respecte el sector de Fàbregas i de Caralt a Mataró. Si la primera sentència, fa uns dies, destacava la legalitat d'una part de l'operació, ara quatre més, del TSJC, en destaquen també de la modificació del Pla.
:
Publica un comentari a l'entrada