dijous, de desembre 17, 2009

La màfia de Munilla

CatalunyaReligio.cat ha fet públic avui un vídeo en el qual el teòleg basc i franciscà Joxe Arregi desvetlla l'existència de documents molt comprometedors dins d'una carpeta d'un ordinador de la parròquia de Zumárraga quan Monsenyor José Ignacio Munilla, recentment nomenat Bisbe de San Sebastián (Guipúscoa), n'era el seu rector, just abans de ser nomenat el bisbe més jove d'Espanya, al front de la diòcesi de Palència. Munilla ha estat objecte d'una carta en la que la majoria de preveres de la diòcesi es mostren contaris al seu nomenament i la seva línia pastoral. El propi Arregi va publicar fa pocs dies un article al Diario de Navarra molt crític amb el nomenament de Munilla. La declaració forma part d’un reportatge que properament es podrà veure a CatalunyaReligio.cat sobre la reacció al nomenament de Munilla com a bisbe de la diòcesi basca.

El portal, que ha iniciat aquests dies la seva etapa de consolidació amb la majoria dels seus continguts desplegats (i que ens sorprèn amb exclusives com aquesta), diu que, segons Arregi, diverses persones coneixen el continguts d’aquests documents de l’ordinador que utilitzava el futur bisbe de Sant Sebastià, José Ignacio Munilla fins que va ser nomenat bisbe de Palencia. Arregi afirma: "Quan Munilla va ser nomenat bisbe de Palencia es va deixar oblidada una carpeta a l'ordinador parroquial de Zumárraga. Dies més tard va voler fer-ne una còpia i esborrar-la posteriorment. Aquesta carpeta Munilla l'havia etiquetat 'Mafia' i consta que en aquesta carpeta hi ha claríssims elements conspiratius". Aquí teniu el vídeo:


:
També us deixo amb l'acudit de Borges a El País d'avui.
:

:

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pensava que amb el sobresalt del 36, els cures ja havíen pres nota del que comporta ficar-se a politica i a on no han perdut res. Llastima que despres vinguessin 40 anys de contraeducació i ara no sapiguen asimilar el practicar la religió sense fotre les potes a tota mena de politica, intentin imposar les seves ideas i tractin de decidir per nosaltres.
van per molt mal camí.