dijous, de maig 06, 2010

Com un castell de cartes

Avui s'ha conegut l'auto del jutge que instrueix el cas del trasllat de la nau de Fàbregas i de Caralt segons el qual declara la nul·litat de la meva imputació en aquest cas, després d'una sèrie de consideracions que ara no vénen al cas, però que són molt substancials per considerar -com hem fet des del principi- que tot això s'acabarà bé, amb el cas arxivat, aviat (espero), havent demostrat la legalitat de tots els passos que s'han fet i, el que és més rellevant, amb l'arribada del centre comercial a la nostra ciutat. Tot això s'esfondrà com un castell de cartes.
:
Ara, aquí, podria començar a demanar unes quantes coses que portava al pap: noves portades de gratuïts, explicacions als que demanaven dimissions o canvis al govern abans de matar l'ós (alguns d'ells amb un full de serveis que no dóna lloc al dubte respecte al Corte Inglés), explicacions també als que volen fer en un tribunal el que la política democràtica no els permet (i no parlo de la sentència de l'Estatut), respecte als que tracten els servidors públics com a lladres, paciència als que em volen veure vestit amb ratlles i s'hi disfressen (que no el llencin) i tila als que s'han esgargamellat des de tots els fronts (inclòs el personal) per avalar acusacions que ni tan sols han tingut el valor de formular. Però no. La dignitat no té a veure amb el que pensen els altres.
:
Ara, el que cal, és dir que treballarem amb la mateixa fermesa per l'arribada del centre comercial, pels seus mil llocs de treball i per la inducció de creixement econòmic que significa. Ho farem amb totes les nostres forces i convençuts de la legalitat del procés i de la innocència dels actuals imputats. I ja seria hora que els que han posat pals a les rodes es posessin de la banda dels que lluitem per aconseguir-ho. No cal que em donin l'enhorabona, només demano que canviïn de bàndol. La ciutat els ho agraïrà.
:
:

2 comentaris:

Rosa Isabel ha dit...

Felicitats!

juan ha dit...

Estimado Señor
He publicado Planeta Zapatero, una obra que muestra con artículos el testimonio de los años 2007/2010 de los cambios de la sociedad española. El ensayo posee una cronología y una parte de ficción. Los escritores noveles necesitamos el apoyo de los blogs, espero que la obra sea de su agrado y le estimule la reflexión.
Puede consultarla o descargar de manera gratuita en http://www.scribd.com/juan%20re%20crivello , o bien una versión de las motivaciones: http://www.scribd.com/doc/30926440/Cinco-Preguntas-que-no-se-atrevio-a-hacer-sobre-Planeta-Zapatero .
También se puede adquirir de la manera tradicional por 19.92 Euros o como e-book al precio de 5 Euros enhttp://www.bubok.com/libros/172889/Planeta-Zapatero-20072010 .