divendres, de setembre 29, 2006

CiberMontilla | Del Pozo | Microidees | Punt de vista

Ciber-Montilla al Maresme
:
Els socialistes del Maresme hem obert un bloc amb el lema, fets, no paraules, dedicat a la campanya per fer Montilla el nou President de la Generalitat. No podia ser que de la comarca més blocaire de Catalunya i del PSC no sortís alguna moguda cibernètica. serà una bona maera d'animar la xarxa. Felicitats als que n'han tingut la iniciativa!
:
Del Pozo a Mataró
:
nom Foto: Q. Melero
:
Avui, el conseller d'Educació i Universitats ha visitat Mataró, amb una reunió de treball a l'Ajuntament i una visita a les instal·lacions escolars de Mataró. Després, l'hem acompanyat amb l'Alcalde Baron a un acte amb membres dels sectors educatius a la biblioteca del CEIP Cirera, on hem parlat de les fites assolides en aquest nou mandat (doblar el creixement anual de la despesa en educació, Pacte Nacional, noves escoles, escoles bressol, educació especial...) i hem demanat, de cara el proper dia 1 de novembre, un suport explícit a prosseguir amb les polítiques de progrés, lluny de l'encallament i del retrocés que van suposar els darrers anys dels governs de CiU, aquells que tenien de conseller en cap el sr. Artur Mas.
:
Microidees
:
Fa pocs dies vaig dir que el flamant candidat de CiU a Mataró no havia publicat ni una sola proposta en les generoses portada i planes d'un gratuït setmanal. Bé. La primera de totes és sensacional i, si no anem en compte, ens l'acabarem creient. Diu que és culpa de Mataró que un centre de Microsoft s'hagi instal·lat a Manresa (amb aportacions decissives, per cert, d'institucions no públiques). Si n'ingoréssim les dimensions (tothom pensa en Silicon Valley), seria difícil trobar parió. Però és que pel que sembla, una inversió de 3 milions d'euros i una dotzena de treballadors és, de fet, molt menys que la que faran altres empreses que ja han competit pels nosu sectors de desenvolupament industrial de la ciutat i que aporten un valor afegit en tecnologia que no és gens menyspreable.
:
De fet, ben aviat veurem més notícies, encara. La creació de l'empresa TIC-Salut a Mataró n'és només una. No, no són nervis davant el nou candidat, més aviat tot el contrari. És només que quan un baixa a l'arena de la política (cosa que és ben honorable) cal anar, si pot ser, una mica més armat d'idees i propostes. I, especialment, no enredar el personal a la primera de canvi. No és així com ens comprometrem en sèrio pels projectes de la ciutat i en els seus valors. No són nervis, dic, és no deixar passar el gat per llebre.
:
Bé. Algú en coneix cap proposta més?
:
Cassanyades - VI
:
"És més difícil tenir idees pròpies que repetir les dels altres. Elaborar opinions personals requereix temps. Acceptant o refusant cada part del text, podem construir un punt de vista personal. Llegir críticament és també reaccionar davant els discursos dels altres".
:
Daniel Cassany, Rere les línies, Ed. Empúries, Barcelona, 2006, p. 126.
:

10 comentaris:

Jordi ha dit...

Saps que el teu candidato montilla, va votar en contra d'una llei que havia fet el govern de Catalunya? Si si, parlo de la llei de l'audiovisual que el PSOE ha recorregut al constitucional essent el Montilla ministre.
Que n'arribeu a ser de penosos, hipòcrites i demagogs, només us poden votar els ignorants, i els catalans renegats.

Anònim ha dit...

Votaré el Montilla i m'identifico absolutament amb la descripció del joki: ignorant, SÍ, de tantes coses; català renegat, com no, de la Catalunya de la barretina i l'espardenya, de la Catalunya de la llengua única i el Sant Cristo Gros, de la Catalunya dels cigrons per dinar i les seques per sopar, de la Catalunya dels que només follen per Sant Jordi (després de regalar una rosa, només una i si és barata).

Jordi ha dit...

hahah, m'has fet riure vladimir, estàs nerviós perquè no pots negar una veritat que no t'agrada?
Ai que patiu, ai que anireu a la oposició.

Ramon Bassas ha dit...

- Joki,

Seria possible que un dia, només un, miressis de portar el debat polític al terreny de les raons?

- Valdimir,

Sí, ja comença a fer una mica de riure la Catalunya ensucrada, ara és l'hora dels catalans.

Anònim ha dit...

joki,

mai he estat a cap oposició (no serveixo per això de la política), però ja que m'ho recomanes potser se'm belluga el cuquet: constituiré un partit que tingui com a sol programa l'oposició a les bestieses del teu.

Joki, m'has fet passar una bona estona, estaba avorrit i el blog del Bassas sempre és un bon recurs. Però com a rival, joki, no em serveixes, et costa redactar i els teus arguments tiren a estúpids. A més, moralment em fas sentir molt incòmode: amb un estúpid per adversari sempre tinc la sensació d'estar fent el ridícul.

Joki, estic segur que no m'entendràs. No t'hi capfiquis, no fos cas que per culpa meva et fessin fora del partit per excessives neurones. De veritat, sigues feliç.

Bassas, perdona l'extensió.

Tercera Edad ha dit...

Hola RAMON yo no entiendo Alos políticos demasiado siempre están deseando sacar los trapos sucios de todas las personas, en vez de mirar de ponerse de acuerdo para sacar el país adelante ,Alos ciudadanos de apie nos tienen hechos un lió y eso no es bueno para ningún partido , yo me siento catalana como la primera un saludo ENCARNA

Jordi ha dit...

A veure a veure...
Montilla prepara un recurs contra una llei feta pel Govern de Catalunya, mentre encara era ministre. I ara representa que aquest individu és el candidat a la presidència de la Generalitat, algú que ha anat en contra del govern del qual vol ser president.
Per això dic que només pot votar-vos la gent sense cultura política, o ignorant, o aquells que no s'estimen Catalunya, i per tan són catalans renegats.
Entenc que coses com aquestes us fan mal, i ha de ser dur mantenir la bajanada aquesta del "catalanisme social" mentre a l'hora de la veritat el PSC no existeix, és inútil, no serveix per res, és una façana d'un partit espanyolista.
Us serveixen aquests arguments?
A part, jo no pretenc insultar a ningú, dic el què penso, i tot i que als sociates no us agradi ho heu d'acceptar, malgrat teniu sota un control absolut tots els mitjans de comunicació públics i alguns de privats, encara no heu rentat el cervell a tothom.
Apa, passi-ho bé.

Ramon Bassas ha dit...

- Encarna
Es como un patio de vecinos...

- Joki
Veus com quan no insultes estàs més guapu? El recurs, que fou presentat abans de fer la llei espanyola (i per tant, quan la llei de l'audiovisual no tenia referent), va parel·lel a una negciació que acabarà bé. Tranqui. No té res a veure quan governava CiU, que el PP presentava recurrs contra totes les lleis autonòmiques. Amb el Govern Zapatero es van treure la majoria de recursos. I queden alguns serrells.

Jordi ha dit...

Ostres tu, sort que els socialistes perdoneu la vida als altres, perquè clar, sou millors persones, i teniu la veritat absoluta.
Encara que sigui una mentida, aneu repetint la vostra veritat fins que feu un acte de fe i us autoconvenceu que la mentida és la vostra veritat.
I quan no sabeu què dir, doncs aleshores se us acut la magnífica frase "amb el PP era pitjor", quan ja no us queda ni un sol argument per rebatre la realitat.
Home, és que em fa riure, amb el PP hi havia recursos d'inconstitucionalitat, si, però collons, ara mana el mateix partit a Catalunya (esperem que per poc temps), i a Madrid, és una PETITA DIFERÈNCIA.
En fi, és una llàstima que la gent sigui tan ignorant políticament i continui creient les vostres mentides i us voti. Us desitjo de tot cor que baixeu dels 40 escons.

Ramon Bassas ha dit...

- Joki

En fi, no som un partit leninista; cadascú mira de fer el millor que pot al capdavant de les instiutucions. I a vegades sorgeixen diferències que, com et dic, confio que s'arranjaranb. especialment perquè ha canviat el marc legislatiu.

En fi, t'ho diu un ignorant que passa dels sabiondus...