dimecres, de març 16, 2005

L'origen del món

nom Gustave Courbet, L'Origine du monde, 1866
:
Què feien tantes noies -i nois- ahir a El Corte Inglés, a la Diagonal de Barcelona? Miren com es tapa el nou origen del món.
:
nom Steven Klein. Fredrick Ljunberg. (2003).

2 comentaris:

Joan Safont ha dit...

Coubert pintant la realitat més propera escandalitzà la seva època. Pobre Gustave si visqués ara l'encandalitzat seria ell. Si fins i tot tenim strippers mataronines que es despullen a Cròniques Marcianes (que per cert és un any més petita que jo i anava a la meva escola)!

Ramon Bassas ha dit...

Però fixa't que el producte que ven el de sota, justament és el que ens ho "tapa", ara. Encara que el que realment ven Calvin Klein no són calçotets, sinó la possibilitat que hom es converteixi en un tio com aquest... si bé encara li faltaran, segur, alguns detalls (i no em refereixo -només- al paquet). Canvien els models de calçotets, però la marca sempre treu aquest futbolista. I assemblar-s'hi, diuen falsament, és al teu abast. No creguis que en passem tan fàcilment (avui ningú vol fer el ridícul amb la roba interior) però algú haurà de dir, algun dia, que la bellesa és tota una altra cosa. O que potser rera la roba interior hi ha l'origen, però no sé si el final del món.