dimarts, de maig 23, 2006

Consol | Sindicalistes pel 'sí' | "vergonzante declaración de independencia"

Consol al Govern
:
La Consol Prados, diputada socialista i mataronina, serà la nova Secretària d'Immigració del Govern de la Generalitat, just per sota de la consellera de Benestar i Família, Carme Figueras. La seva experiència i solvència, tant en l'etapa en què ha estat diputada com en la que fou regidora, l'avalen i crec que ho pot fer molt bé. Té alguns reptes al davant, no és una tasca senzilla. I, especialment, aquest és un dels àmbits que creixerà després de l'aprovació de l'Estatut. Avui l'hem aplaudit a l'assemblea del PSC de Mataró i li hem desitjat sort i èxits. Foto: capgros.com
:
Sindicalistes pel
:
La UGT de Catalunya i la Comissió Obrera Nacional de Catalunya (CC OO) han acordat amb força entusiasme sumar-se a la demanda pel sí al nou Estatut davant el referèndum del proper 18 de juny. Tots dos destaquen la incorporació, al nou text, del reconeixement de nous drets socials, del marc català de relacions laborals, i de l'adopció d'instruments eficaços per a la millora de les condicions dels treballadors i l'economia del país. Crec que es tracta d'una decisió molt rellevant, que incorpora la perspectiva dels drets dels treballadors en aquesta campanya que iniciarem la setmana que ve. I que comença a posar les coses al seu lloc.
:
Arguments pel no a l'Estatut - VI
:
Corta vida va a tener esta farragosa y vergonzante declaración de independencia proclamada por buena parte de la clase dirigente catalana: políticos, intelectuales, obispos y empresarios, todos intentando inventarse una nación por la puerta de atrás". Jorge Trias Sagnier (10-10-2005).
:
La propuesta de Cataluña supondrá un coste de miles de millones de euros para Andalucía y Chaves lo sabe, ya que lo que el sistema catalán plantea es trincar toda la tela de golpe y después, a ver lo que suelto poco a poco”. Javier Arenas (11-10-2005).
:
Lo que pase en Cataluña afectará al País Vasco, porque el Estatuto catalán es el trampolín para el Plan Ibarretxe ya que Ibarretxe pensará que si Maragall tiene bula para su plan, inmediatamente después va él”. María San Gil (12-10-2005).
:

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ramon m'agradaria aprofitar aquest espai per felicitar a la Consol Prados, és la clara demostració d'una gran lluitadora pels valors. Endavant Consol.

Jordi Pedret ha dit...

Ramon,
Estic tan segur com tú que la Consol farà una gran feina a la Secretaria d'Immigració.
Vaig tenir la sort de compartir amb ella, dilluns al vespre, el seu últim acte com a Diputada, al Masnou, i la vaig poder felicitar en públic.
Bona feina!

Ramon Bassas ha dit...

Xavier i Jordi,
Jo també crec que el Govern hi ha guanyat.
RB