dijous, de maig 04, 2006

mataro.cat | Tan sols allò que compta

Web de l'Ajuntament
:

Avui s'ha sabut que el web de l'Ajuntament de Mataró és el segon millor d'Espanya, segons "La web municipal", després de Barcelona i abans de Terrassa, Sabadell o Gijón. Ha estat considerat, amb una nota de 7,28 sobre 10, el segon millor web dels ajuntaments espanyols, després del de Barcelona i abans dels de Terrassa, Sabadell o Gijón. Ho ha fet el portal "La web municipal" a través del llibre editat en format CD que porta per títol: Análisis y evaluación de las páginas web de los ayuntamientos de más de 30.000 habitantes, de Perico García Azorín. El llibre és una anàlisi quantitativa de les planes web dels juntaments de més de 30.000 habitants a través de l'avaluació de 120 indicadors, agrupats en 16 seccions. Cal felicitar l'equip de l'Àrea de Presidència de l'Ajuntament i el seu regidor, Esteve Terradas.
:
Escriure - II
:
escribir
con palabras pequeñas
palabras cotidianas
palabras muy concretas
palabrasojo
palabras animales
palabrasbocadegato
ásperas por dentro y por fuera
saves como "tal vez"
palabraslatigazo
como "demasiado" y "tarde"
:
escribir
:
para no mentir
para dejar de mentir
con palabras abstractas
para poder decir sólo lo que cuenta
:
Chantal Maillard, fragment d'"Escribir", a Matar a Platón, Ed. Tusquets, Barcelona, 2004, pp. 74-75.
:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I el llibre aquest que cites en aquest dos darrers post, quina nota li poses ? Algun comentari pels que tinguem temptacions d'anar a la llibreria ?
Joaquim

Ramon Bassas ha dit...

Joaquim
A mi em va agradar molt. L'autora (quenasqué a Bèlgica, cresqué a Andalusia i visqué a la Índia) va escriure'l després d'un accident de trànsit. Va guanyar també el Premi Nacional de Poesia. Te'l recomano.