divendres, de maig 19, 2006

De Xesco a Javi | "texto aberrante"

Xesco passa el relleu a Javi
:

En el moment de publicar-se aquestes ratlles, si tot va bé, es produirà un relleu a la direcció de la JSC de Mataró, amb la renovació dels càrrecs que s'ha de fer després dels congressos nacionals. Així, el Primer Secretari serà el conegut (pels blocaires) Javier Naya, un paio collonut, de veres, sensible i intel·ligent, que no s'altera mai (que sigui alt i prim completa un conjunt de característiques que el fan completament diferent a mi, ja veieu). Confio molt amb ell i l'equip que l'acompanyarà. Hi confio per la feina que faran (se'ns en gira molta) com per la seva capacitat de connectar amb les interessos i els anhels dels joves de la ciutat.
:
I el Primer Secretari sortint, amb un full de serveis impecable, el gran aglutinador i activista, és en Xesco Gomar, a qui ja he ofert que continuï a la Comissió Executiva del PSC Mataró per tal de comptar amb ell amb altres tasques. Amb en Xesco tenim una gran complicitat, crec, és d'aquells que et llegeixen el pensament i que sap, abans que li diguis, per on aniràs. El que ha fet amb la JSC de Mataró segurament mai no li agrairem prou, tots plegats. La seva capacitat d'empatia i de treball és un luxe pels socialistes, que ham de comptar més amb les nostres pròpies capacitats que altres partits, més lligats a grups de poder amb calés, parlant clar. No em vull posar tendre, però que rebin tots dos, des d'aquí, una forta abraçada. I tot el meu suport.
:
Arguments del no a l'Estatut - II

  • Es un texto aberrante que abre el camino a la secesión, rompe con el espíritu de la transición, destruye la cohesión nacional y transforma España en una confederación de naciones inconexas. O acabamos con el Estatuto nacionalista, o el Estatuto nacionalista acaba con todos nosotros. La reforma del Estatuto ha colocado a Cataluña en la situación de caos que precedió a la guerra civil”. Aleix Vidal-Quadras (8-9-2005).
  • El proyecto de Estatuto es un obstáculo de primera magnitud para el crecimiento económico catalán”. Mariano Rajoy (19-9-2005).
  • Estamos en la semana del Estatuto y, en esa semana, ETA quiere estar muy presente”. Eduardo Zapalana (27-9-2005).

:

9 comentaris:

Anònim ha dit...

CARTA A RAMON BASSAS:

HTTP://janhihaprou.blogspot.com

Pedro ha dit...

Crec que aquí t'has deixat anar Ramon, ja sembles en Carod:
"La seva capacitat d'empatia i de treball és un luxe pels socialistes, que ham de comptar més amb les nostres pròpies capacitats que altres partits, més lligats a grups de poder amb calés, parlant clar."

Víctor ha dit...

Quanta raó tens quan parles d'en Javi i d'en Xesco. Pedro, es així, no s'ha deixat anar... sencilla i planament es així, agradi a qui agradi

Javi ha dit...

Ramon,

gràcies per la part que em toca.

Victor,

gràcies també per dir les coses així.

Anònim ha dit...

Per aixó en Xesco treballa on treballa, enxufat com molts de la seva corda a....

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim 1,
No mereixo tanta atenció, gràcies.

- Pedro,
Només cal que miris les fonts d'ingressos declarats dels partits.

- Víctor i Javi,
Endavant les atxes!

- Anònim,
Et deis confondre de persona, sé on treballa i com hi ha accedit, i no té res a veure amb cap "enxufe"

Anònim ha dit...

A través d'altres blocs del PSC he anat a parar al seu bloc. Veig que en els darrers dies es dedica a donar arguments favorables al NO a l'Estatut (però només d'un dels partits que demanen el no...).

Curiosament, les frases que cita corresponen exactament amb un document que Miquel Iceta ha penjat al seu bloc titulat "40 barbaritats sobre l'Estatut pronunciades per dirigents del PP" (anotació del 18 de maig).

No veig, tanmateix, que en cap moment vostè es refereixi a l'autoria del senyor Iceta. En canvi, el 18 de maig escriu "D'ara en endavant i fins que se m'acabi la munició, faré un breu repàs als arguments de pes que tenen els partidaris més genuïns del no", en primera persona del singular.

Hem d'entendre que vostè fa de negre del senyor Iceta? O que plagia el treball del senyor Iceta sense citar-ne l'origen?

Pedro ha dit...

Ho sento Víctor, no sabia que vosaltres sempre teniu la raó i no us fa falta argumentar res.

Ramon, et sona un tal grup Bertelsman?I un tal grup Indra?

Ramon Bassas ha dit...

- Narcís,
És que ja fa dies vaig publicar unes declaracions dels que ara diuen no quan deien que votar que no era fer-ho contra Catalunya. Em an convèncer tant, que ara miro directament els que sempre ho han tingut clar.
Ni el senyor Iceta ni jo mateix (especialment jo) no crec que tinguem tanta imaginació. Les devem haver tret d'allà mateix. A ell no li cal que ningú faci de "negre", pel que em consta.
Gràcies per visitar-me i per comentar.

- Pedro.
Sí. Són unes empreses.