dijous, de maig 18, 2006

Avui parlem del "no" | Magnífic acte

:
Acebes s'enrabia
:
El ministre mentider, aquell que encara busca dues línies d'investigació i que serà recordat als llibres d'Història amb episodis lamentablíssims, s'ha posat com una moto quan ha vist la precampanya del PSC. Els que han acusat la ponència de l'Estatut de treballar tutelats per ETA, de voler trencar Espanya, de defensar la poligàmia o d’estar al servei de les bombes, ara s'esgarrifen per un eslògan que diu senzillament quina és la disuntiva que, segons els socialistes, es dóna al proper referèndum: Només el PP i els sectors més contraris a Catalunya (o és que tampoc no han existit Losantos o les campanyes contra el cava?) es beneficiarien d'un vot contrari a l'Estatut. Uns dies després que Martínez Pujalte (mireu-lo a la foto, amb l'imputat Zaplana, en plena Comissió d'Investigació de l'atemptat de l'11-M) proferís insults i burles al Congrés dels Diputats, diuen que el nostre lema és un insult. Bé, doncs que es preparin, això només és el principi. Que es preparin d'una magnífica victòria del que els propinarem el dia 18.
:
Arguments del no a l'Estatut - I
:
Hi ha qui em diu que en aquest bloc s'és massa partidari del i que hauria de donar cabuda a les opinions del no al nou Estatut. Bé. D'ara en endavant i fins que se m'acabi la munició, faré un breu repàs als arguments de pes que tenen els partidaris més genuïns del no.
  • España se enfrenta a un riesgo real de fractura nacional. Esta semana probablemente se den los pasos decisivos para un cambio de régimen”. José María Aznar (18-12-2003).
  • Busca el desguace de España”. Ángel Acebes (3-9-2005).
  • :Se está produciendo un caballo de Troya en la Constitución de todos los españoles”. Ángel Acebes (3-9-2005).

La Champions al Parc Central

Ahir vaig assistir a la retransmissió en directe, amb pantalla gegant, que es va fer de la final de la Champions Barça-Arsenal al Parc Central de Mataró. Va ser un gran acte, molt ben pensat i molt ben organitzat, amb perfecta coordinació i bona resposta per part dels assistents, entre 2.500 i 3.500. Aquí teniu vídeos i fotos que han aglutinat dels de capgros.com. Només volia deixar constància, com ahir ja vaig fer dels seus preparatius, que els resultats van ser magnífics i que tot el mèrit (tot) és dels qui s'ho van currar. Felicitats. Foto: Sergio Ruíz.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Ramoón,

Em disposaba a fer un comentari al blog den Juanan Barón, pero veig que no hi ha la possibilitat.

Director de Can Xalant:
Pep Dardenyà, no Pere.

Això es tot, pot ser aquí ho veurà. Lo dels Comentaris, Juan Antoni, no m'agradat gens.

Kiko.

Anònim ha dit...

Es completamente antidemocrático lo que estáis haciendo. Manipularéis el sí para ir contra España. Cataluña no es vuestra. ¿Con qué caradura os la apropiais? ¿Acaso es sólo el PP quien denuncia vuestros abusos? ¿Quiénes sois para decir quién es buen catalán y quién no? Queréis pasar por democráticos, pero sois puro fascismo.

romanidemata ha dit...

però que us penseu?

que ens mamem el dit?

l'eslògan no és contra el PP, és contra ERC, us creieu molt, molt sublims!

el meu NO és contra l'estautet dela socioconvergència, o veieu en contra!

Tenieu l'oprtunitat de tenir una certa independència de l'amo, però sempre claudiqueu i ara preteneu treure pit.

Anònim ha dit...

Al usuario anónimo; estais paranoicos, estan jugando con vosotros y les seguis el juego, para encerrar. ¡vaya!

Jaume P ha dit...

El "no" es dels catalans. No pateixis que a la tardor ja podreu comptar de qui era cada no.
Aposto a que del referendum a la tardor direu que molts "nos" eren del PSC PSOE

Ramon Bassas ha dit...

- Kiko,
Em sembla que li pots enviar un e-mail des de la seva plana, no?

- Anònim 1,
Hombre, Ángel, no te enfades. Ahora no hagas ver que no tenéis nada que ver con los ataques a Cataluña que se han recibido durante estos meses. Sólo tienes que recordar los anuncios que pasásteis en las radios andaluzas...

- Romaní,
Ja veig que t'han convençut els del no. M'agradaria que, si és possible, la teva generació (la de Carod i Piqué) ens permetéssiu als que per edat no vam poder votar l'Estatut del 1979 (que sí va recolzar ERC) que ara ens permeteu de votar-ne un que és molt millor.

- Anònim 2,
¿Quién juega con quién?

- Jaume
Diria que el que compta no és que fan els votants d'un o altre cantó, sinó qui treurà benefici polític del no. Només uns: els que han estat boicotejant tot aquest procés des del principi i que no volen sentir d'ampliar ni un sol centímetre l'autogovern de Catalunya.

romanidemata ha dit...

M'he convençut jo solet, primer ja em teniu una mica mosca tots plegats.
Pensava vora en blanc.
Però ara és un rebuig a les manipulacions i no vull un estatutet, ara la consulta és un plebiscit.

L'ordre dels factots no altera aquest producte:
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/19340

aquest article us posa al vostre lloc.

Anònim ha dit...

Ramon una pregunta, el ministre que menteix qui és¿ Bono , quan diu que l'han agredit 2 afiliats del PP i el jutge demostra que o. O és Rubalcaba, gran treball com a portaveu del govern del GAL. O És l'Alonso, igual que en Bono, O en Moratinos, que....

Ets un demagog, i el principal problema es que, a més, has d'intentar resoldre elssproblemes que genereu a MAtaró.

Jaume P ha dit...

No veig res en la proposta d'Estatut que es presenta que suposi una gran perdua per Catalunya. Infraestructures, Aeroports?
Finançament (el FCI es descompta recorda)?
Competencies, no hi haurán ja mes lleis de base intrusives?
Ah si! reconeixement nacional! com el teu DNI que deu dir en lloc de nom: "El cerebro por una amplia mayoria de sus celulas ha nombrado al suscribiente como Ramon Bassas"
Realment creus que si surt el "no" tindrem un Estatut pitjor que el Andaluç? (en aquest el FCI suma i no es desconte de les inversions en infraestructures que també es compromenten, ZP ha valorat aixó en 12.000 M d'€ del nostre estatut mai s'ha publicat quin benefici hi ha, depen de l'Estat)

Ramon Bassas ha dit...

- Romaní,
Bé, tu mateix. Però no diries que és més estatutet el que tenim?

- Jaestabé,
(Ets amic del janhiaprou?) No, no, parlava d'Acebes. Ho sap tothom que va mentir descaradament per intentar treure rèdit electora dels morts de l'11 M. És relament fastigós. La gesn, l'endemà, el va posar al seu lloc.

- Laume,
Si sortís el no, ens quedem amb el que tenim, anys llum d'aquest que es refrendarà i, també, del nou Estatut andalús, o valencià, o balear.

Jaume P ha dit...

El que vull dir es que igualment en el "nou" Estatut tens que confiar en que l'Estat (el teu gran amic ZP) faci el que no ha fet fins ara (a base de lleis orgàniques). Tot, sobre tot el finançament, queda a expenses d'aixó en el "nou" Estatut. Be igual que ho faria amb el "nou" ho podria fer amb el vell, i desde fa dos anys que ho podria haver fet.
On puc consultar les balances fiscals dels 2 ùltims anys? per fiarme'n seria una bona dada. Et recordo que els ha governat un gran federalista. I en infaestructurse prefereixo l'Andaluç ja que no es resta res del compromis d'inversio en infraestructures, que en el seu cas es amb criteris de població (ja veus on van les nostres espectatives). Tambè han solucionat millor que nosaltres els criteris de compliment de les condicions que posen intentant entrar en els llocs on l'Estat te els números i es que l'unic criteri que ens pot "salvar" una mica del expoli al "nou" Estatut es el de mantindre les posicions relatives, pero amb quin criteri i com es calcula i sobre tot cuan i qui ho publica? comprobarás tu si Catalunya es la tercera o la cinquena despres de la solidaritat. Mentre poso i discuteixo arguments tu senyalas al PP, a veure si així no es veuen els arguments. Tens que saber-ho tot aixó, el Castells es economista ho te que saber, us en fieu del ZP pero dema pot ser el Rajoy i aleshores quin pla B tens? (vaja rotllo m'ha quedat buffff pero bueno son arguments)