dimarts, de maig 16, 2006

Mobilitat | PP radical | Vetllada blocaire

Mobilitat al Maresme
:
Ahir, un article a El Punt de l'Alcalde de Mataró i, avui, una intervenció del President del Grup Socialista al Consell Comarcal, Josep Jo (a la foto), han dit el que em sembla essencial en el debat sobre la mobilitat al Maresme: no perdem el temps, aprofitem les oportunitats i dotem a la comarca d'un bon sistema de comunicacions que no li faci perdre pes específic en l'economia catalana (també el paisatge és pes, no ho oblido, però el real no el virtual).
:
Em temo que algú ha de començar a dir aquestes coses, donat que a vegades, els debats interminables sobre aquestes coses han duut a les administracions competents a tirar pel dret (en els millors dels casos) o a la inactivitat, especialment aquests darrers anys de confluència de governs conservadors a banda i banda de l'Ebre. Tant una cosa com l'altra els socialistes ho hem viscut amb certa intensitat i no ens agradaria que els ciutadans de la comarca es ressentissin de debats sobre dibuixos inexistents. Malgrat tot, crec que avançarem. La solució presa amb els accessos a Mataró és una prova de la voluntat decidida per resoldre els temes i acordar-los.
:
El PP i els radicals
:
Una relliscada d'un dirigent de la branca juvenil del PP de Mataró ha aixecat polseguera. La relliscada, per més que amagada corre-cuita, és greu, absolutament impròpia i plena de trets autoritaris, racistes i masclistes que abonen aquella caricatura del PP que tant els costa d'emmascarar, i també les sospites que els falsos rumors sobre la immigració i els socialistes provenen d'aquest partit. I que el discurs radical penetra fortament a les seves bases. Bé, són sospites...
:
A l'altra banda del mirall, aquesta gana radical necessita de menjar radical. Per això tot el dia intenten relacionar una pressumpta connivència amb els radicals amb els seus adversaris polítics. Cada dos per tres, em toca respondre al Ple preguntes sobre l'actuació policial en un determinat acte de grups radicals, i sempre he de repetir el mateix sobre l'escrupulós respecte a la Llei i la contundència de les actuacions de l'Ajuntament al respecte. Al jutjat ho saben (i ells també, però tant és, una mentida repetida mil vegades acaba esdevenint realitat, no?). Per això, crec que uns es necessiten als altres, alimentant els extrems que els fan viure. I no, no es mosseguen la llengua!
:
Vetllada blocaire
:
Ho han explicat molt els altres, però jo destacaria el ventet i la vista fantàstica que hi havia a Can Xalant, dilluns, mentre parlàvem dels fenomen bloc davant la mirada altiva de la Laia l'Arquera més imponent que mai. I un circ anant-se'n. I un temple de culte al cos amb les seves ofrenes de suor i muscle, llunyanes. I un verd verdíssim. I el mar enviant senyals de calma. I un polígon descansant. Dins una cabana budista. També em quedo amb les ganes de fer un blog&beer (ara es diu així) amb blocaires un vespre d'aquest estiu, potser allà mateix. O alguna experiència relacionada amb la creació artística i l'activitat blocaire. I amb la idea que tots anem provant, a les palpentes, de comunicar-nos amb ves-a-saber-qui a través d'aquestes finestres... Foto: J.S.
:

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Hauríes de preguntar als teus companys del PSC com va acabar la intervenció d'en Josep Jo al Consell Comarcal. Fins i tot els seus socis de govern, IC-V i ERC van estar a punt d'aixecar-se de la cadira per la grandíssima presa de pèl d'aquest senyor.
El grup del PP i CIU vam ser molt crítics davant l'insult comés per aquest senyor.
Una estona abans en una comissió de mobilitat no hi havia consens en un tema i es va pactar no traure-ho. Ell ho va fer.

Ramon Bassas ha dit...

Insult? Quin? Ja que dius "vam", tu ets de ciU o del PP?

Anònim ha dit...

T'estàs passant amb els comentaris a l'article d'aquest Miguel Àngel.

També es podria dir que tú necessites els vbilents, que tens por de fer la teva feina, o t'haig de recordar que mentre Mataró era atacada per un grup de radicals tu deies en una conversa a través del teu mòbil "no intervenim, nosaltres no intervenim" tens por a fer la teva feina? t'agrada donar cobertura als vàndals?

Molt em sembla que ets una persona dolenta, de debó, i em sap greu.

Anònim ha dit...

Ramon això que dius de l'article és mentida, sou uns manipuladors que us aprofiteu que l'article ja no es troba penjat per inventar-vos el seu contingut! ja que tant presumeixes de cristià crec que et fa falta anar-te'n a confessar!

Anònim ha dit...

http://www.capgros.com/noticies/detall.asp?id_noticia_portal=9287&sec=6&portada=1

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim 1,
Amb qui vaig parlar i el que li vaig dir (que no era això, per cert), no ho faré públic. També he de dir, en honor a la veritat, que els meus interlocutors van ser molt amables. No sé quina cobertura he donat als vàndals, et recordo que hi ha mesures judicials obertes, però, anant al tema del que et queixes, sincerament, no crec que m'estigui passant. Hi ha coses que no es poden permetre. Sobre si sóc "bo" o "dolent", no sabria què dir-te. A vegades em trobo d'una manera i a vegades d'una altra. Si de cas, en parlem el dia del Judici Final.

- Anònim 2,
Veig que ara, a més dels socialistes i dels immigrants, us voleu ficar amb els cristians. En fi. Conec testimonis que han vist penjat l'article, tinc el seu contingut (que no revelaré per vergonya aliena) i t'asseguro que diu coses fortíssimes, absolutament rebutjables per pura dignitat humana. Celebro la seva retirada, però celebraria més que no fos això el que realment pensen alguns dirigents d'una organització política democràtica. Gràcies per la recomanació.

- Anònim 3,
He vist l'enllaç. No sé massa què volies dir, amb aquest comentari.

Anònim ha dit...

Bassas tens el mòbil intervingut?, o potser "amics" traicioners?.

Anònim ha dit...

Dubto que tinguis el contingut de l'article, perque crec que ni tan sols l'has llegit. Ets un personateg tan penòs que si tinguessis vergonya penjaries aquest article i t'hauries de retractar de tot el que has dit.

Per cert, gracies a tu entro al blog d'aquesta gent i he vist que realment demanen disculpes i ara t'insten a que ho facis tu. I em pregunto, tant cristià com ets seràs incapaç de disculpar-te per les injúries? Ah, si et sembla que mentar el cristianisme és insultar-ho potser que et facis mirar a un psiquiatra la mania persecutòria ...

Anònim ha dit...

DEmanaràs disculpes?

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim 4,
Ni una cosa ni l'altra, perquè el que vaig parlar no és això.

- Anònim 5,
Sí que el tinc i és molt fort. No el penjaré perquè encara tinc una mica de pietat. Gràcies per les recomaancions, no crec que sigui cap vergonya acudir a un psiquiatre. Ho has fet, tu?

- Anònim 6,
Disculpes de què? Si he ofès algú, evidentment. Però primer m'hauria de dir on, més que res per quedar assabentat.