dimecres, de desembre 19, 2007

Capgrossos | Lligadas | everis

Capgrossos a La Vanguardia
: :
El veterà diari del comte de Godó recull al seu format digital fotos eròtiques de diversos calendaris que se sumen a aquesta divertida moda que els pot servir per finançar un rocòdrom a la seva nova seu que és a punt d'enllestir-se. Les dels Capgrossos de Mataró s'enduen la palma (més info: aquí). I és que la Colla, i amb ella Mataró, excel·leix en diversos aspectes.
:
Josep Lligadas guanya el Premi Joan Maragall
:
Josep Lligadas, amic de Viladecans vinculat molts anys a la ciutat de Mataró, ha estat el guanyador de l'edició d'enguany del Premi Joan Maragall una obra d'assaig o d'investigació sobre cristianisme i cultura. Ho ha fet amb el llibre La política dels cristians, que serà editat per la Fundació que atorga aquests premis. Felicitats. Ja esperem de llegir-lo.
:
Ve everis
:
L'empresa everis ha anunciat la seva implantació a la ciutat, en un centre que acabarà tenint l'any que ve prop de cinquanta treballadors, de forma provisional al TecnoCampus v1.0 (que demà passart inaugurem), i un cop finalitzin les obres previstes pel primer trimestre del 2010, de forma definitiva al futur Parc tecnològic TecnoCampusMataró. Una empresa líder en el sector de la consultoria tecnològica que aposta pel talent de la ciutat i, especialment, per uin ambiciós projecte que va prenent forma i que rep respostes positives del mercat. Foto: Ajuntament de Mataró.
:
Publica un comentari a l'entrada