dimecres, de desembre 19, 2007

Capgrossos | Lligadas | everis

Capgrossos a La Vanguardia
: :
El veterà diari del comte de Godó recull al seu format digital fotos eròtiques de diversos calendaris que se sumen a aquesta divertida moda que els pot servir per finançar un rocòdrom a la seva nova seu que és a punt d'enllestir-se. Les dels Capgrossos de Mataró s'enduen la palma (més info: aquí). I és que la Colla, i amb ella Mataró, excel·leix en diversos aspectes.
:
Josep Lligadas guanya el Premi Joan Maragall
:
Josep Lligadas, amic de Viladecans vinculat molts anys a la ciutat de Mataró, ha estat el guanyador de l'edició d'enguany del Premi Joan Maragall una obra d'assaig o d'investigació sobre cristianisme i cultura. Ho ha fet amb el llibre La política dels cristians, que serà editat per la Fundació que atorga aquests premis. Felicitats. Ja esperem de llegir-lo.
:
Ve everis
:
L'empresa everis ha anunciat la seva implantació a la ciutat, en un centre que acabarà tenint l'any que ve prop de cinquanta treballadors, de forma provisional al TecnoCampus v1.0 (que demà passart inaugurem), i un cop finalitzin les obres previstes pel primer trimestre del 2010, de forma definitiva al futur Parc tecnològic TecnoCampusMataró. Una empresa líder en el sector de la consultoria tecnològica que aposta pel talent de la ciutat i, especialment, per uin ambiciós projecte que va prenent forma i que rep respostes positives del mercat. Foto: Ajuntament de Mataró.
:

16 comentaris:

pere pascual "pic" ha dit...

Magnífica la notícia de l’arribada al Tecnocampus de “Everis”, que curiosament ja té una relació , encara que intel·lectual, amb Mataró, mitjançant la seva Fundació.
Així el Premi Fundació Everis del 2006 va ser per el mataroní Ferran Ruiz i Tarragó per l’assaig “Aprendizaje y educación en la sociedad del conocimiento” , assaig que ha estat publicat fa poc temps. Si no recordo malament , en Manuel Mas , amic personal d’en Ferran va assistir al lliurament del premi i en va parlar en el seu blog , como així vaig fer jo mateix en el seu moment.
Seria bo que aprofitant l’avinentesa s’organitzés una presentació de l’assaig , que puc dir-ho de bona mà, és molt seductor i interessant.
A més en Ferran Ruiz és un d’aquells grans talents de la ciutat que està absolutament desaprofitat. Hora és d’afegir-lo a la causa.
Pere

Assumpta ha dit...

I això dels calendaris us fa gràcia?

Napoleón Bonaparte ha dit...

No, mi sonrisa va por el primer comentario.

Un saludo

Ramon Bassas ha dit...

- Pere
M'ho va comentar el mateix Manuel Mas l'altre dia, quan li vaig explicar això d'Everis.

- Napoleón,
Me inquieta tu parquedad.

- Assumpta
Sí. A tu no?

v ha dit...

Jo ja no crec en res:
1. Ni en les mentides consecutives que ha dit l'ajuntament de Mataró. Trasllat xemeneia, enderroc edifici,no hi ha torre de 12 plantes, enderroc i simulacre-còpia de l' edifici,i apareix torre de 12 plantes, trasllat íntegre de les pedres, torre de 12 plantes, les pedres es guardaran , s'edificarà el corte ingles, s'edificarà de nou can fàbregas, i bla bla bla, com continuaran les mentides????.
2. Posats a fer: les pedres s'han perdut, els números no quadren, la torre ha de ser de 25 pisos, l'escola no es fa, laa xemeneia s'ha trencat, s'han mort uns quants operaris, les obres s'han parat, inauguració del corte inglés, el col.lapse de mataró és monumental, el petit comerç tanca portes no pot aguantar la sotregada de la locomotora, locals buits per llogar, pixaners i drogadictes a l'entorn del corte ingles, transit, fum, contaminació.
3. Tot aiuixò gràcies al meravellós món del corte inglés i del tripartit.
4. Tot això gràcies al meravellós món de la oposició.
5. No cal votar, només cagar-se amb tots i fotre el camp de Mataró.

Ramon Bassas ha dit...

- V,

1. Mentides? Són canvis en els projectes. És el que passa quan intentes anar millorant les coses... o no.

2. Espero qe no passi res de tot això.

3. I els avantatges en l'economia local, en l'ocupació i en la trama urbana. De res.

4. Ara què passa amb l'oposició?

5. Això ja ho deia Franco. I aquest complia.

Napoleón Bonaparte ha dit...

Lo del primer comentario, es que me ha hecho gracia, "como suena".

Sobre lo que dice V, si quieres hacerte V, una idea de que pasará, pero sí está y ha pasado al menos, con un C.I. en una Ciudad, pásate por nuestro Blog, que hemos dejado la información suficiente, hoy, como para que al menos, sepamos que puede ocurrir, lo mismo en alguna cuestiones. Nos venden la Luna pero viene con la cara oculta.

Un saludo

Assumpta ha dit...

No, a mi no...

Em sembla que seria molt més maco un calendari amb les millors construccions dels capgrossos, un així sí que el penjaria a casa, i ben contenta... però no un com aquest, la veritat.

v ha dit...

El meu fill només té 14 anys i quan li vaig ensenyar el dibuix em va respondre:
són tontos, és més fàcil, simplement perque no posen el Corte Ingles a aquesta cera d'aquí davant on volen posar la fàbrica?
Encara no té l'edat per ser un descregut de res, però en ell li tocarà patir tots els desastres tant d'en Franco com d'en Bassas.
I em reafirmo, ni cal anar a votar, només queda cagar-se amb tots vosaltres polítics que no treballeu i fotre el camp de Mataró.NO AMB ELS MEUS IMPOSTOS!

Anònim ha dit...

Magnífic calendari, si sabessis la de vegades que he espiat a la veina per veure-li les boles (llàstima de les mans)... I els paios, trobo que de cara lluiria més el capgròs...

Per cert, al final han deixat a l'alcalde posar? m'han arribat rumors que hi estava interessat.

Ramon Bassas ha dit...

- Napoleón,
En fin, ya veo: el problema no es la nave sinó El Corte Inglés ¿no?
Ya me lo temía...

- V.
Quan vulguis, quedem i t'ensenyo per què no hi cap, al davant (com que no tinc intenció de fotre el camp de Mataró, ho sento, podem quedar). I ja veig com eduques els fills... un pèl escatològic, no?

- Vladimir,
De la vida íntima de la gent no parlo :)

Ramon Bassas ha dit...

- Assumpta,
Bé, jo el trobo simpàtic. M'imagino que hi ha d'haver gustos per tot.

Napoleón Bonaparte ha dit...

Como este tema al parecer, ya es definitivo sobre el C.I., solo dejar constancia y que tengamos toda la información, ya que lo que publicamos hoy en nuestro Blog, no nos lo explicará "nadie" y menos, el Govern Municipal. Nos prometen la Luna y también viene con la parte oscura, integrada. De hecho reafirmo que yo personalmente, no estoy en contra de la venida de el C.I. (sí en el actual emplazamiento), pero al menos, me gusta conocer todas las consecuencias, etc. Llevo mucho tiempo reafirmando esta postura. A lo mejor es que no sebes leer o no quieres entenderlo.

Y que al C.I. no le preocupa el patrimonio, espero poder explicar mañana, lo que se hizo en una Ciudad de Andalucía por que no tiene desperdicio. No es todo, o conmigo o contra mi, como te gusta plantear este tema. Sabes que poner el C.I. (sin contar Can Fábregas), traerá algunos problemas además que no todo es oro, el que reluce con estas Locomotoras y hoy, hemos publicado el caso de Pamplona. Para tener más información, no por estar en contra. Por que no es lo mismo. Si estar a favor es verlo todo de color de rosa y obviar otras cuestiones o posibles consecuencias, es pura irresponsabilidad y al menos, un político, no de debe actuar de esta forma por que sus decisiones, no solo afectan a su familia sino, a cintos de miles o millones según la decisión. Para mi es muy simple, pero veo que cuesta entender mi postura. Repito. yo no estoy en contra pero me gusta conocer los pro y los contra, no solo ver la visión de los que viven el los mundos de Yupi, en este caso, los políticos.

Y no me digas, que se puede ir a a la luna y pronto a marte, y que no se puede reordenar el C.I. para que no pases a la historia tu y el alcalde, como los hacedores de la mayor capgrossada de la historia de esta ciudad y sus alrededores, además de tirar un dinero. Hasta V, lo ha dicho. Su hijo, lo ve claro, es cuestión de replantear el proyecto. Lo que no entiendo es si que haya ni una sola piedra construida (no hablo de can fàbregas), como no se puede replantear la forma (no el espacio), del C.I. Si vais a construir un rascacielos de no se cuantas plantas y todo.

Espero haberlo dejado muy claro.

Un saludo

Ramon Bassas ha dit...

Sí, aqunque el debate sobre el centro comercuial y su ubicación es antiguo, creo que está cerrado y en estos últimos días hemmos tomado las decisiones importantes que lo acaban de desbloquear.

Por cierto, no sé tú qué entiendes por rascacielos, pero en lo que hemos presentado, lo mñas alto es idéntico a los bloques que hay en Serra Xifra.

Napoleón Bonaparte ha dit...

Qué es Xerra Xifra?

¿Cuantas plantas tendrá "el rascacielos"?

En el Barrio de artigas de Badalona, durante décadas un edificio de 15 plantas era conocido como el rascacielos. Creo que debe ser todavía el más alto de badalona.

Un saludo

Ramon Bassas ha dit...

- Napoleón,
Disculpa, me refería a la Plaza Alcalde Serra i Xifra. E la ordenación, se proponen alturas similares a las existentes en a Ronda, hasta más bajas (te recuerdo que la edificabilidad de la zona baja repsecto a la prevista en el Plan de 1996). Sólo hay un punto singular en el que se propone una altura de 12. Igual que en la plaza citada y menor que en otros muchos puntos.

Mi opinión es que una longitud de 35 metros de calle y unos volúmenes planos como el propio Corte Inglés ante ese edificio, hace de esa propuesta una más que aceptable composición.