diumenge, de desembre 16, 2007

La Catalunya optimista


:
Avui hem elegit Carme Chacon com a cap de llista del PSC a les Eleccions Generals de 2007. Ho hem fet al Consell Nacional del PSC, amb un amplíssim suport del Partit. Aquí teniu un resum de la seva intervenció. Com que hi ha tant de plasta, com que hi ha tantes ganes de presentar un país ombrívol i sense esma, el país que surt cada dia a treballar, la gent que té confiança amb els seus, els que volem dir, de nou, a Rajoy, Zaplana i Acebes el que ja els vam dir el 2004, els que apreciem l'increment de drets que han suposat aquests quatre anys de Zapatero, avui hem vist qui pot ser la nostra candidata. L'optimisme, l'optimisme que guanya.
:
(En parlen Manuel Mas i Miquel Iceta)

:

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Sisplau, llegeix el ninots d'avui a la vanguardia fet per en Toni Batllori, parla precisament de l'optimisme de la Chacón, és poesia pura.

Anònim ha dit...

Per l'amor de Déu, si la Chacón ha d'encarnar l'optimisme de Catalunya anem ben arreglats!
Res, de res noi, en el fons tots sou de dretes.
Una abraçada ben forta i que passis un bon Nadal.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim 1,
Sí, l'he vist. És que hi ha gent que no canvia la cara mai...

- Anònim 2,
Gràcies, igualment. Però ser optimista és ser de dretes? Tots (qui?) som de dretes?

Napoleón Bonaparte ha dit...

Esta no tiene problema de vivienda. Jardín y todo. Genial lo de Solbes, en serio. Me enterado esta mañana, y no me lo podía creer. Chacón dijo que tampoco tendríamos problemas con las hipotecas y el euribor delos c.....

Ese es el optimismo que a mi me gusta. El del sueldazo. ;-)

Un saludo

Napoleón Bonaparte ha dit...

He visto el vídeo completo. Está bien. Muy buenas intenciones, etc. Lo que me ha llamado la atención, por eso te dejo otro comentario, es que no lleva puesto el cinturón de seguridad en el coche Al menos, eso parece.

Molt malament, Ministra.

Un saludo

Ramon Bassas ha dit...

- Napoleón:
Además de todo eso, ¿qué te parece lo que dice?

Anònim ha dit...

Jo sóc dels que sempre he pensat que predicar un optimisme que no es fonamenta en fets objectius és sinònim de prendre'ns per burros als ciutadans.
O com ho diria la meva àvia, que qual la realitat és pèssima realisme és pessimisme.

Si sou optimistes amb la mort de TV3 fora de les fronteres del Principat, amb l'entreguisme i pactisme i de CCOO i UGT, amb el doble atac que suposa l'espoli econòmic sumat a la negativa a fer públiques les balances fiscals, amb el caos de Rodalies i El Prat, amb el retard del TAV... el vostre "catalanisme" i el vostre "socialisme" em fa la impressió que són més cosmètics que reals i tenen més d'afectiu i abstracte que no de concret.

La nova clivella que neix no és entre optimistes i pessimistes sinó entre sobiranistes i espanyolistes.
I us haureu de definir.

Salutacions.

Napoleón Bonaparte ha dit...

Qué quieres que te diga. Sobre el PP, estoy de acuerdo en la visión que plantea de futuro. Sobre lo de tener amigos en España, en la primera división, supongo que va por el PSOE y no me gusta. La parte internacional y económica, me gusta a quien no?. Y el resto mucha responsabilidad, etc. Sobre el eslogan Optimista, te informo (y que no lo sepa el Sr. Alcalde. No le gusta que nos autolinkemos), dejé en nuestro Blog, una opinión sobre los Optimistas y los Pesimistas y algunos han comentado, que lloran de risa y todo con ella. En fin, aquí un pesimista bien informado y por eso no votaré PSC-PSOE. Además si la Ministra, me dice que los españolitos, no vamos a tener problemas con las recientes y constantes subidas del Euribor de los c......, me parece que vive en los mundos de Yupi. Ya te lo dije antes, el optimismo del sueldazo.

Y que se ponga el cinturón de seguridad cuando va en coche, que después sale en los vídeos y la pueden ver los niños.

Un saludo

Ramon Bassas ha dit...

- Croat i Napoleón,

La meva opinió és que la 'clivella' és entre dreta i esquerra, i que això té a veure amb la política quotidiana, amb aquest 'gradualisme' que irrita tant del PSC però que, sincerament, és l'única proposta de l'esquerra que pot tenir èxit. l'optimisme és un estat d'anim, noun programa, teniu raó. Però crec que és la base per un molt bon programa.