diumenge, de maig 31, 2009

Dies de Fira

:
A Mataró ja tenim en marxa la Fira d'Atraccions. Si veniu a la ciutat, allà ens hi trobarem.
Foto: meva
:
Eurocampanya - 11
:
Ets al cens? Si ets de Mataró, busca't aquí i mira a veure a quin col·legi has d'anar a votar...
:
:

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Aquest comentari ja l'havia deixat en un altre post, avui mateix. El repeteixo per si no us n'havíeu adonat.

Bona tarda, a través de Google he arribat a aquest blog. Estava cercant imatges dels cartells electorals del PSC. Els he vist penjats i pel que fa al que surt l'Aznar m'ha semblat d'un gust més que dubtós.
Però no és d'això del que volia parlar. Fa uns mesos un diputat socialista d'origen magrebí va proferir unes acusacions molt greus vers tot el moviment solidari amb el Sàhara Occidental. Algunes persones van fer arribar les seves queixes a través dels correus electrònics.
No vam tenir ni una resposta.
I jo et gosaria preguntar que com és que en campanya dieu que ens escoltareu i, una vegada l'acta de diputat al sac i ben lligat, el silenci és l'únic que podem obtenir del vostre partit.
Una salutació.

Anònim ha dit...

antonia, no t'escandalitzis.

els politics professionals d'aquest pais nomes saben fer aixo. Viure del cuento mentres mentres poden i quan tocan eleccions, s'enrecorden de nosaltres i surten al carrer per diure " jo prometo aixo, us prometo alló.. " amb la cara de ciment i sabent que ens estan enganyant. I despres tot paper mullat. Desde el ZP fins al Baron i el Bassas. La seva credibilitat está sota minims.
Fins que no ens lliurem d'aquesta trepa de politics "professionals" ho portem cru.
Aqui fa falta un altre model de politic. mes nord-europeu, mes responsable, mes respectuos amb el ciutada, mes consequent amb els seus propis actes i la percepcio dels mateixos, mes autocritics, amb molta mes vergonya que la que tenen ara... fins que aixo no arribi, tots, pero tots, PSOE, PP, CIU, ERC... etc... tots els que estan tallats per el mateix patro nomes mereixen estar al mateix sac dels vividors i mentiders. I nosaltres no quedem gaire millor perque els votem!.

Ramon Bassas ha dit...

- Antònia,
Jo puc parlar per mi, i et dic que responc el que se'm planteja. Si recuperes la informació, miro de fer la gestió amb el diputat.

- Anònim,
Seria fantàstic fugir dels tòpics i parlar d'alguna cosa útil, oi?

Unknown ha dit...

Gràcies Ramon pel teu oferiment. El cas és que el podria recuperar perquè el tinc als meus arxius així com el contingut d'una correu que la meva filla va fer arribar al PSC el qual tampoc va obtenir resposta.
No m'agrada posar dins del mateix sac tothom i em consta que dins del PSC hi ha persones diferents amb diferents maneres de procedir.
Només volia deixar constància de que, fins i tot, des de la presidència de govern se'ns contesta de manera ambigua però amb to educat i cortés. No va ser així en el cas del diputat en qüestió del qui no diré el nom ja que només n'hi ha un al Parlament i dins del PSC. Tampoc a nivell de partit la qual cosa em va decebre força.
Reitero l'agraïment per la resposta i us desitjo que pel bé de Catalunya i d'Europa els ciutadans acudeixin, acudim, a la cita que tenim el dia 7. És clar que, vist el to de la campanya i els missatges que ens arriben per TV i per la propaganda, em penso que l'abstenció serà brutal i tant de bo m'equivoqui.
Ben cordialment.

Ramon Bassas ha dit...

- Antònia
resto a la teva disposició.