divendres, de maig 22, 2009

Propostes a Baron

A rel de celebrar ja el mig mandat i el concquè aniversari de l'arribada de Baron a l'Alcaldia vam celebrar fa poc un acte. Una de les coses que vam fer, allà, i que continuarà després (voldrem recollir-ho tot cap a finals de juny en una Jornada), és que els ciutadans expressin la seva opinió sobre en què cal prioritzar l'acció els propers dos anys. La feina per fer.
:
Vam recollir ja allà algunes aportacions, però ara ho obrim a internet. Clicant aquí ja es poden fer aquestes aportacions. I el debat, que per això estem els partits, també, ja està servit.
:
Eurocampanya -2
:
Ahir vam començar la campanya, a Mataró, com arreu del país. Ens vam aplegar amb l'excusa de mostrar el primer cartell i per agafar forces en aquesta nova contesa electoral. Vam comptar amb els nostres dos diputats, Consol Prados i Manuel Mas, i l'alcalde Baron (total: que a la taula érem 4 blocaires). Mas va insistir en les dificultats per mobilitzar electoralment uns ciutadans que veuen Europa com quelcom massa llunya, tot recordant que "el 70% de lleis que s'aproven al Congrés són transposicions europees".
:
La Consol i Joan Antoni, a rel del fet que el PSC presenti als seus cartells electorals un reguitzell de personatges com aquests, insistien en el fet de reivindicar que hi ha dos models, que a Europa ens estem jugant dos camins ben diferents i que per això val la pena que s'escenifiqui bé per tal de ser-ne conscients. "Els tristos no guanyen eleccions", va resumir Consol. Doncs amb alegria, a guanyar.
:

:

:
Publica un comentari a l'entrada