diumenge, de maig 24, 2009

Els volem 'a lejos'

Eurocampanya - 4

:

:

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El cas és Vidal Cuadras va desmuntar ahir, amb un parell de frases, la segona campanya consecutiva del PSC atiant la por a la dreta. Els socialistes, va dir ell, s’han “trastocat” pel període electoral perquè habitualment hi ha “bona relació”. Vidal-Quadras, amb condescendència, va rematar Maria Badia assegurant que, un cop reelegits, tots dos continuaran treballant per “defensar Catalunya i Espanya”. Apa, ja poden despenjar els cartells.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim
Un i l'altra són a les antípodes dels valors que tenen i dels acords que prenen al Parlament Europeu. Especialment, pel que fa a la defensa de Catalunya.

Unknown ha dit...

Bona tarda, a través de Google he arribat a aquest blog. Estava cercant imatges dels cartells electorals del PSC. Els he vist penjats i pel que fa al que surt l'Aznar m'ha semblat d'un gust més que dubtós.
Però no és d'això del que volia parlar. Fa uns mesos un diputat socialista d'origen magrebí va proferir unes acusacions molt greus vers tot el moviment solidari amb el Sàhara Occidental. Algunes persones van fer arribar les seves queixes a través dels correus electrònics.
No vam tenir ni una resposta.
I jo et gosaria preguntar que com és que en campanya dieu que ens escoltareu i, una vegada l'acta de diputat al sac i ben lligat, el silenci és l'únic que podem obtenir del vostre partit.
Una salutació.

Unknown ha dit...

I si els voleu a lejos, com és que ens els poseu a cerca?
Un altre cop salutacions.

Ramon Bassas ha dit...

- Ant`nia P.

- Antònia,
Jo puc parlar per mi, i et dic que responc el que se'm planteja. Si recuperes la informació, miro de fer la gestió amb el diputat.