diumenge, d’abril 30, 2006

Setmana activa

Aquesta setmana, el PSC de Mataró ha tingut una inusual moguda, amb múltiples actes públics i no tan públics gairebé cada dia. La setmana que ve tenim Ple i la següent, un altre acte del que ja palrarem. després, entrarem de ple en la pre campanya i campanya pel a l'Estatut. Entusiasta i sense punyetes, clar i català com aquest poble ens demana. Dilluns vam tenir Consell Municipal Socialista (foto 1), el lloc on es troben els representants socialistes a consells i organismes municipals per coordinar les prioritats del Grup de cara els propers mesos. Dimarts, gràcies a la tasca del grup del PSC a la zona, ens vèiem amb nombrosos veïns dels barris del Palau, Rocafonda i l'Escorxador amb l'Alcalde Joan Antoni Baron (foto 2, de Quico M.) per explicar les inversions que hi ha previstes, un global de 33 milions d'euros, 6'5 dels quals poden venir de la Llei de Barris si el projecte obté un dels ajuts, com passà fa un any amb el barri de Cerdanyola.
:
Dijous, aquesta vegada gràcies a la comissió sectorial d'Educació del PSC local (gràcies, Santi), vam poder gaudir d'una presentació del recentment signat Pacte Nacional d'Educació, amb el company Francesc Colomé, Director de Planificació Educativa de la Generalitat, i amb l'amic Ricard Aymerich, president dels Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya. A la foto 3, de capgros.com, els teniu a tots dos, amb Remigi Herrero (mestre, president local del PSC i exregidor d'Educació), que féu de moderador. Divendres, aquesta vegada gràcies a la sectorial d'Economia i altres membres de l'Executiva local, amb la sala de Can Palauet plena de gom a gom (foto 4, de Quico M.), vam poder comptar amb la presència del Secretari General d'Indústria, el número dos de Montilla, en una optimista i molt interessant xerrada sobre els reptes de la indústria espanyola (i mataronina), presentat pel diputat Manuel Mas.
:
I ahir dissabte, a la tarda, vaig ser testimoni, ja a Premià de Mar, del relleu de Carles Fernàndez (foto 5) com a Primer Secretari de la JSC de la comarca per Víctor Martínez (foto 6), de Dosrius. Em va agradar molt l'ambient, el document polític i, especialment, la demostració d'afectes i de sentiments que van fluir-hi. Tothom (inclòs Dani Fernàndez, que no s'ho va voler perdre) va dir que superar l'Executiva sortint serà un repte importantíssim (Charly, gràcies!), però jo veig en Víctor, de 19 anyets, una capacitat i un futur que seran molt fructífers per l'objectiu que el socialisme serveixi millor als interessos d'emancipació dels joves treballadors.
:
Publica un comentari a l'entrada