dissabte, d’abril 22, 2006

Perills mundials

Menys xerrar i més pencar
:
Al bonjan d'en Joan se li escapa que la principal raó de proposar Xavier Vendrell (en "dos tasses") com a conseller en substitució del fumador, discutible (i avui processable, quins personatges...) Carretero ha estat, diguem, per tocar els nassos al President, al PSC, a Montilla, a Zapatero o a tots plegats, no sé. ("no vols caldo...?"). Caram. De fet, els estirabots del recent nomenat semblen indicar que aquesta ha estat la consigna. Me'n vaig anar a dormir, ahir, pensant si aquest ha estat el criteri de les determinacions d'ERC, en altres ocasions... En fi.
:
De tota manera, jo, que a vegades també són molt bonjan, crec que caldrà jutjar aquest polígraf i Honorable bocamoll (deu ser la cadira) pels seus fets, pel compliment que faci de l'Acord que ha permès el seu nomenament, vaja, i deixar-nos dels lògics prejudicis que ens provoca a gairebé tots. Perquè els reptes que té aquest Govern no permeten segons quins desafi(n)aments...
:
A casa d'en Rubert - III
:
"Com si la natalitat dels mil milions que consumeixen el 13% dels recursos mundials fos més perillosa que la dieta hipercalòrica i el malbaratament del 20% que consumeix la part del lleó! Com si la planificació demogràfica fos la bona nova que arriba per prendre el relleu de la planificació econòmica, avui en vies de desregulació."
:
.
Publica un comentari a l'entrada