dimarts, d’abril 04, 2006

Ciutat, universitat i JSC

Ahir, parlant de cultura popular amb el PSC a Rocafonda (a la foto, de Quico, Ferran Bello i Joan Antoni Baron) i, avui, del projecte de ciutat en un acte del Col·legi d'Aparelladors, han estat dos actes importants amb l'Alcalde per començar la setmana i que serveixen per reflexionar una estona sobre el que estem fent, sobre el model de ciutat pel qual treballem, fet d'apostes estratègiques i de complicitats, de reforç dels nostres actius i també de la nostra capacitat de relació i de creació de lligams.
:
Ha coincidit, avui, amb la signatura d'un acord entre el Consell Comarcal del Maresme i l'Ajuntament per tal que el futur TecnoCampus Mataró albergui l'Escola Universitària Politècnica de Mataró i l'Escola Universitària del Maresme. Després de molt de camí, després d'eixugar deutes i clarificar el futur, s'ha donat un pas important. Ara no toca mirar enrera, però algú, algun dia, hauria d'investigar els foscos motius que van portar a la duplicitat universitària a algú que encara cueja.
:
I també és el temps de celebrar que aquest cap de setmana, els companys de la JSC hagin tingut un gran Congrés. I que, en ell, entre d'altres càrrecs, s'hagin elegit dos maresmencs a la direcció (més que mai), la mataronina Sara González i l'argentoní Oriol Vaquer (foto), fruit d'unes negociacions que van culminar fa uns dies en un barri mataroní (ets un crac, Charly). A tots dos me'ls aprecio especialment, a la Sara la tinc a l'Executiva del PSC de Mataró de l'Oriol ja en vaig parlar. Ell també en parla. I en Javi. I en Víctor de Dosrius. I el Primer Secretari sortint, a qui desitjo molta sort. No cal dir que estic molt content.
:
Publica un comentari a l'entrada