dimarts, d’abril 04, 2006

Ciutat, universitat i JSC

Ahir, parlant de cultura popular amb el PSC a Rocafonda (a la foto, de Quico, Ferran Bello i Joan Antoni Baron) i, avui, del projecte de ciutat en un acte del Col·legi d'Aparelladors, han estat dos actes importants amb l'Alcalde per començar la setmana i que serveixen per reflexionar una estona sobre el que estem fent, sobre el model de ciutat pel qual treballem, fet d'apostes estratègiques i de complicitats, de reforç dels nostres actius i també de la nostra capacitat de relació i de creació de lligams.
:
Ha coincidit, avui, amb la signatura d'un acord entre el Consell Comarcal del Maresme i l'Ajuntament per tal que el futur TecnoCampus Mataró albergui l'Escola Universitària Politècnica de Mataró i l'Escola Universitària del Maresme. Després de molt de camí, després d'eixugar deutes i clarificar el futur, s'ha donat un pas important. Ara no toca mirar enrera, però algú, algun dia, hauria d'investigar els foscos motius que van portar a la duplicitat universitària a algú que encara cueja.
:
I també és el temps de celebrar que aquest cap de setmana, els companys de la JSC hagin tingut un gran Congrés. I que, en ell, entre d'altres càrrecs, s'hagin elegit dos maresmencs a la direcció (més que mai), la mataronina Sara González i l'argentoní Oriol Vaquer (foto), fruit d'unes negociacions que van culminar fa uns dies en un barri mataroní (ets un crac, Charly). A tots dos me'ls aprecio especialment, a la Sara la tinc a l'Executiva del PSC de Mataró de l'Oriol ja en vaig parlar. Ell també en parla. I en Javi. I en Víctor de Dosrius. I el Primer Secretari sortint, a qui desitjo molta sort. No cal dir que estic molt content.
:

2 comentaris:

Ferran Caballero ha dit...

Ferran Bello és aquest personatge de gran alçada intel.lectual que va repartir llonganisses al Parlament?
Del foro babel havia de ser...

Ramon Bassas ha dit...

Ferran,
Es veu que alguna diputada es va esverar quan va veure la llonganissa del senyor Bello... un acte simpàtic incomprès.
No em consta que sigui del Foro Babel, però sí la seva alçada intel·lectual. Llàstima que te'l perdessis.