dimarts, de gener 02, 2007

Nacho Vidal | Baron | Blocs a TV3

Innocentada
:
El mitjà local capgros.com va tenir l'ocorrent pensada de fer veure que l'actor Nacho Vidal (a la foto, amb Miguel Bosé) tancaria la llista del PSC de Mataró a les properes municipals, que ha de ser "llarga, potent i amb capacitat de motivar els mataronins i les mataronines”. Boníssim. Vaig rebre algun correu i sms demanant el lloc just al davant. I en Manuel Mas en fa broma al seu bloc, si bé oblida que "el primer secretari [jo] i el primer company [Baron]", com diu ell, són de la secta del Verb que es va fer carn. Es veu que aquest mataroní il·lustre està molt encarnat.
:
Entrevista a Baron
:
El mateix digital, ja en pla seriós, ens ofereix una extensa entrevista a l'Alcalde Joan Antoni Baron. Aquí teniu l'edició en paper que va aparèixer al gratuït Capgròs de divendres, i aquí [1], [2] [i 3], l'entrevista complerta al digital. No faré la broma de comparar-ho amb el paràgraf anterior i qualificar l'entrevista de "llarga, potent i amb capacitat de motivar els mataronins i les mataronines”, però vaja... Destaca, crec, un estil sense embuts, entrant a tots els temes que se li proposa, amb l'esforç constant d'assenyalar les oportunitats a cada problema, i d'explicar-les després d'escoltar. Escoltar, la primera paraula del diccionari d'un alcalde. Foto: Romuald Gallofré.
:
Blocs polítics a TV3
:
L'edició d'avui del Telenotícies Migdia de TV3 han emès el reportatge que en Saül Gordillo parlava fa poc sobre els blocs polítics a Catalunya, fenomen que, si algú en sap realment res, és precisament el propi Saül que (ho he de dir perquè tothom parla del seu llistat i sembla com si el contingut no valgués), té moltes altres virtuts al seu seguidíssim bloc. En tot cas, ell ha estat el fil conductor de la notícia que, entre d'altres coses, mostrava la primacia de la xarxa socialista molt per damunt de la de les altres opcions.