divendres, de gener 12, 2007

El PP i les famílies | Més aparcament

Al PP li importen un rave les famílies
:
Seguint amb aquest mini cicle descriptiu del PP de Mataró, amb qui el candidat de CiU frisa per pactar (ja ho dèiem), avui ofereixo una altra mostra relativa al Ple d'ahir, que en dóna per unes quantes. Per exemple, el meu company Oriol Batista va donar compte del Pla per a la Infància i les Famílies que ha aprovat la Junta de Govern Local (òrgan on també hi ha el PP i en el que es va abstenir), un important impuls a les polítiques municipals d'atenció als nous fenòmens que viuen les famílies i a la necessitat de donar suport a les estructures familiars i als infants.
:
Al torn de paraules dels grups, només el portaveu del PP (i candidat) va obrir la boca. I va ser per demanar vagament algunes ajudes més, algun increment pressupostari.... això sí, amb els discurs demagògic de les famílies que ens acostuma a fer la dreta (ja sabeu: molts discursos i pocs recursos). Batista va tenir una resposta brillant (a més d'indicar una per una on hi havia la resposta a les inquietuds del portaveu conservador): "Segurament podríem haver parlat i incorporat alguna de les seves propostes si en el període de consulta als grups municipals haguéssim rebut una sola proposta", va dir, " i no en vam rebre cap, tampoc de vostès". Touché.
:
Potser que treballessin més enlloc de tanta xerrameca buida. I més en un tema tan sensible com l'ajut a les famílies que, si no ha rebut cap esmena ni proposta del PP deu ser perquè els deu importar un rave. Foto: capgros.com.
:
3000 places d'aparcament en tres anys
:
nom César Fernàndez i el regidor Fermí Manchado, gerent i president de Gintra durant la roda de premsa d'ahir. Foto: Romuald Gallofé (capgros.com).
:
Avui publica El Punt que en els propers 3 anys l'Ajuntament projecta la construcció de tres mil noves places d'aparcament. I respon al fet que ahir es presentés l'avantrojecte d'un aparcament al Parc del Palau, a Mataró, un barri que veurà reduït notablement el dèficit de places d'aparcament. I que s'anunciés l'inici de les obres de l'aparcament del carrer Terrassa, prop del barri de Cirera, al costat del nou Poliesportiu que és a punt d'obrir.

3 comentaris:

Ferran Caballero ha dit...

La resposta del seu company em sembla realment ingeniosa, però potser seria interessant conèixer la pregunta també. Ja sap, aquella on el PP fa aquell discurs que li és propi, aquell "discurs demagògic de les famílies que ens acostuma a fer la dreta (ja sabeu: molts discursos i pocs recursos)". Per fer-nos una idea més concreta del problema, vaja.

Ramon Bassas ha dit...

Ferran
No era una pregunta, eren propostes vagues sobre bonificacions a impostos i tributs, bàsicament, i alguna altra imprecisió. Com que no han estat capaços d'escriure-les en el període de presentació d'esmenes, he de recórrer a la memòria i tan sols recordo això.

Ferran Caballero ha dit...

Oído barra.