divendres, de gener 05, 2007

Més agents | Reis | Móra aposta pel PP

Més agents, més seguretat
:
Aquest matí, amb l'Alcalde i el regidor Fermí Manchado, junt amb els comandaments de la Policia Local de Mataró, hem presentat els 8 nous agents del cos municipal amb que comença a desenvolupar-se el Pla Estratègic de la Policia Local, que vam aprovar fa uns mesos, i que g¡ha de dotar la ciutat de 46 agents més al carrer el 2013. També hem presentat la renovació dels vehicles policials. Aquest conjunt de recursos, junt amb les millores tecnològiques que presentarem d'aquí un temps, permetran una millor dotació i, per tant, representaran l'ampliació de la capacitat de la Policia Local per assolir noves fites en la reducció dels accidents i dels delictes, com ja s'ha vist durant aquests darrers anys. Tots els nous agents aniran a reforçar la Policia de Barri, de manera que incrementem el grau de cobertura a índexs molt superiors, i la presència dels agents als barris es vegi notablement millorada. (Foto: Romuald Gallofré / capgros.com).
:
I avui, Reis
:
Avui també és un dia especial per la Policia Local, que està mobilitzada en el pla de seguretat per la Cavalcada de Reis, un dels esdeveniments més populars de la ciutat (es calcula una moguda de setanta mil persones) i que, per tercera vegada (la segona, oficialment), fa servir un pla específic de protecció que mobilitza un munt de serveis municipals i no municipals i de voluntaris de diferents procedències.
:
Móra aposta pel PP
:
mora pau Mora i Mojedano ja són socis.
:
Avui hem sabut que el candidat de CiU ha recollit l'oferta (quant de teatre... tots ja ho sabíem) que li havia fet ahir mateix el PP per fer un front comú i assolir l'alcaldia de Mataró amb els mutus suports. No sabem massa per fer què, però sí que sabem que volen treure el PSC i ICV del Govern. Ja acostuma a passar que alguns no parlin mai del seu programa, de fet, no deu ser rellevant. L'anunci contradiu unes declaracions anteriors, el passat setembre (abans de les autonòmiques, doncs), en les que Móra havia exclòs el PP i que ja aleshores molts vam dubtar. De fet, es podria donar el cas que Móra errés en els càlculs i, malgrat que la suma fos possible, hagués de fer Alcalde enl candidat popular. No seria cap contradicció: Ho van fer dues (dues!!) vegades amb Aznar i Duran Lleida ja demana de fer-ho amb Rajoy així que puguin.
:
(Algú ens pregunta si estem nerviosos, com el PP i alguns de CiU diuen de nosaltres... la veritat és que amb coses com aquestes estem molt divertits).
:
En fi, gràcies a la sinceritat de Móra tornem a la política clara i catalana: les dretes i les esquerres i així tots ens entenem. Votant-lo a ell farem que el PP governi a la ciutat.
:

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Va Ramon, l'últim comentari, de votant-lo a ell farem que governi el PP (potser a més gent de la que creieu li agradaria) demostra que tens canguelo de que et treguin de la poltrona, potser perque ara fas massa el que vols i si et treuen potser hauries de treballar...

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,

Tranqui, no et preocupis per mi, que governés el PP tindria conseqüències pitjors en molts altres àmbits. O és que no saps com les gasta, la dreta? I, per cert, és cert que faig el que he triat fer ...i ja li agradaria a més d'un que no treballés, no trobes?

Anònim ha dit...

Ramon Zarcosí(je,je,je... és cert que t'anomenen així? quin luxe),

felicito a la policia local, la cavalcada ha anat de conya i un dels agents m'ha regalat un caramel de pinya.

Molt bé això d'incrementar els efectius policials, amb el pacte que comentes els necessitarem.

A mi m'agradaria que treballessis menys, el treball s'ha de repartir i fa temps que no fem una copa.

Pedro ha dit...

Ramon, si vols et recordo el castanyot que et vas fotre en aquestes eleccions que tu estàs obsessionat a anomenar "autonòmiques"(amb lo fàcil que és dir-ne "catalanes", demostres la teva obsessió nominalista) a la teva pròpia ciutat, Mataró.

Bon any per cert.

Ramon Bassas ha dit...

- Vladimir
Fora del meu apreciat comentarista Pedro, no ho he sentit més, però vaja, a mi no se'm cremen barris. Ok, Vladimir, tenim pendent una nit que no puguem explicar al bloc.

- Pedro,
Bon any, ja et trobava a faltar. El castanyot de presidir la generalitat no està malament, oi? En fi, no sé que té més prurit nominalista, em referia a les eleccions al Parlament de Catalunya, que són d'àmbit autonòmic i que concvoquen els catalans i catalanes a elegir la cambra. Ara et queda clar, carinyo?

Anònim ha dit...

Una sola apreciació, et deixes ERC del govern.
O potser ja no comptareu amb ERC el proper mandat ja que considereu que entre la "pujada" del PSC, malgrat el "mastegot" que es fotarà ICV, no us caldrà ERC per formar govern?
Només era una apreciació, res més.

Anna ( des de Cirera)

Ramon Bassas ha dit...

- Anna,
No, he citat literalment de la notícia. Òbviament, l'oblit del seu emissor és intencionat.